Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Janne Josefsson klar för Let's dance 2021

Sist men inte minst ut i Let’s dance 2021 – Janne Josefsson!

En av landets mest uppmärksammade journalister kliver nu in på dansgolvet tillsammans med Malin Watson. Många känner igen honom som programledare för SVT:S Uppdrag granskning. Men Josefssons karriär startade tidigare än så. 1975 började han sin journalistkarriär där arbetade han som reporter på Sveriges Radios samhällsredaktion. Hans stora genombrott skedde år 1987 när SVT visade hans reportage På rätt sida älven som skildrade klassklyftorna i hans hemstad Göteborg. Efter det har kan gjor en rad avslöjanden som fått stora reaktioner. Strax före valet 2002 visades “Valstugereportaget” om den dolda rasismen i valstugorna. Ett reportage som anses haft en viss påverkan på valresultatet det året och belönades senare med Stora journalistpriset 2002 i kategorin årets avslöjande. 

Nu ser vi fram emot att han ska ta sig an dansgolvet på lördagskvällarna framöver. Välkommen till tävlingen Janne Josefsson!

Let's dance har premiär lördag 20:e mars på TV4 och TV4 Play.

Slutdansat för Suzanne Axell

För Suzanne fick Disneykvällen i Let’s dance inte ett lyckligt slut då hon blev den tredje deltagaren att lämna tävlingen. “Jag är så otroligt glad att jag fått vara med”, sa Suzanne. 

Keyyos känslosamma vals om flytten till Sverige

Ett år som betytt extra mycket för Keyyo är 2005, året hon flyttade från Ryssland till Sverige. Tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson bjuder hon på en vacker vals som inte lämnar ett öga torrt.