Början på sidans innehåll

Fem killar i veckan

Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatibilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken.

Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatibilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken.

Här är tjejerna som söker kärlek i Fem killar i veckan

2020-12-12

Snart börjar inspelningarna av Fem killar i veckan och det är nu dags för singelkillar att söka in till de här fantastiska tjejerna.
**UPPDATERING: ANSÖKNINGEN HAR STÄNGT FÖR DENNA GÅNG **

Annéa: "Jag har träffat helt fel killar, jag behöver det här"

1 min 56 sek

Annéa har åkt på några nitar i kärlekslivet. I hopp om att nu hitta rätt så flyttar hon ihop med fem väldigt olika killar. Blir det rockmusikern Jens, romantiken Måns, snickaren Micke, elitskidåkaren Axel eller PT:n Joni som får henne på fall?

Angelica: "Hur gör man med fem killar?"

1 min 6 sek

Varannan vecka bor Angelica med sina tre söner. Den här veckan ska hon bo med lite större killar. Kan ordningsvakten Lenni vara den rätte? PT:n Joakim? Småbarnspappan Anton? Söderkisen Crippe? Eller blir det norrlänningen Johan som fångar hennes hjärta?

Heta känslor när tävlingsinstinkterna tar över i Fem killar i veckan

1 min 51 sek

Alexandra är en före detta modell som lyckats med det mesta – förutom att hitta kärleken. Barnsugna Ino, högpresterande Patrik, skådespelande Nikolai, romantikern Mikael och charmtrollet Daniel flyttar nu alla in hos henne. När killarna får tävla om egentid med Alexandra tar tävlingsinstinkterna över för somliga.

Fem killar i veckan | Ny svensk realityserie | Smakprov

1 min 34 sek

Alexandra längtar efter att bilda familj. Annéa vill dela allt i livet med någon. Angelica känner sig ensam under sina barnfria veckor. Och Agnes vill bli kär för första gången i livet! De här fyra singeltjejer har valt ut fem kärlekstörstande killar var. Killarna flyttar rakt in i tjejens hem under en vecka – alla på en och samma gång. Varje dag skickas en kille ut tills bara den rätte är kvar.

Premiär 20 maj på TV4 och TV4 Play.

Fem killar i veckan | Trailer | Premiär på TV4 & TV4 Play 20 maj

30 sek

I det nya programmet Fem killar i veckan har fyra singeltjejer fått välja ut fem kärlekstörstande killar var som är matchade efter önskemål. Killarna flyttar rakt in i tjejens hem och liv – alla fem på en och samma gång. Förutom att vinna tjejens hjärta, ska killarna även få godkänt av vänner och familj. Varje dag måste någon lämna tills de fem killarna inte bara har blivit en - utan THE ONE.

Streama Fem killar i veckan på TV4 Play - premiär 20 maj.

Sökes: kärlekssugna singlar

Nu söker vi kärlekssugna deltagare till vårt nya dejtingprogram "Fem killar i veckan”
**UPPDATERING: ANSÖKNINGEN HAR STÄNGT FÖR DENNA GÅNG **