Fem killar i veckan

Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatibilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken.

Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatibilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken.

Här är tjejerna som söker kärlek i Fem killar i veckan

Snart börjar inspelningarna av Fem killar i veckan och det är nu dags för singelkillar att söka in till de här fantastiska tjejerna.
**UPPDATERING: ANSÖKNINGEN HAR STÄNGT FÖR DENNA GÅNG **

Monica, 44 år

Undersköterska, Gullspång

Monica är ett socialt charmtroll som älskar det lantliga lugnet samtidigt som hon gärna slår klackarna i taket på fredagskvällen! Hon bor i en flygel på en vacker herrgård. Varannan vecka bor även hennes tonårsson där.

Monica jobbar som undersköterska på ett LSS-boende och på fritiden går hon gärna långa skogspromenader med sin hund, arrangerar härliga bjudningar för sina vänner eller tar med sig tältet ut i naturen och spenderar natten i skogen.

44-åriga Monica söker efter den stora kärleken

Monica är på en plats i livet där hon känner sig redo för att träffa kärleken igen. Hon drömmer om en man som är snäll och omtänksam, gärna driftig och outgoing. Någon som uppskattar både naturen och fart och fläkt! Sök till Monica redan nu.

Här kan du lära känna Annica

Angelica, 31 år

Resurspedagog, Stockholm

Angelica bor strax norr om Stockholm, varannan vecka tillsammans med sina tre söner. Hon arbetar som resurspedagog och spenderar stor del av sin lediga tid på gymmet – träning är verkligen Angelicas sätt att må bra.

Angelica är redo att hitta kärlek

Angelica är less på att vara ensam varannan vecka och längtar efter någon som kan lysa upp vardagen. Hon söker en stabil och barnkär man som hon kan skratta tillsammans med. Han får mer än gärna dela hennes träningsintresse! Om mannen hon träffar vill skaffa barn så är hon öppen för att skaffa ett till. Här kan du söka till Angelica.

Här kan du få reda på mer om Angelica

Agnes, 21 år

Student, Göteborg

21-åriga Agnes är uppväxt i Linköping men numera bosatt i Göteborg, där hon studerar till socionom. Hon en varm och glad tjej som brinner för att hjälpa andra människor. Agnes längtar efter nån som kan få fjärilarna i magen att vakna till liv! Hon söker en social och framåt kille som har nära till skratt.

Agnes söker den rätte killen i Fem killar i veckan

Agnes bor i kollektiv med två tjejkompisar, som mer än gärna flyttar ut under en vecka för att i hopp om att Agnes hittar kärleken. Vill du flytta in till Agnes under en vecka och lära känna henne bättre? Tveka inte på att skicka in en ansökan!

Detta är 21-åriga Agnes i Göteborg

Alexandra, 32 år

Socionom, Göteborg

Med sina tindrande blå ögon och ett bländande leende är Alexandra charmig som få. Hon kommer från en stor familj med fem stycken bröder och lyckligt gifta föräldrar. Familjen betyder väldigt mycket för Alexandra och hon ser framemot att en dag få bilda sin egen!

Alexandra från Göteborg söker kärlek i Fem killar i veckan

Alexandras stora passion i livet är matlagning och visst är det ett plus (men inget måste) om hennes framtida man delar det intresset. Hon söker en kärleksfull och driven man med fötterna på jorden. Han får gärna tycka om att bjuda på sig själv! Sök till Alexandra här.

Detta är 32-åriga Alexandra från Göteborg

Annéa, 24 år

Personlig tränare samt studerar till lärare, Eskilstuna

Annéa bor i Eskilstuna och studerar till lärare, hon brinner för träning och hälsa och vid sidan av studierna driver hon sitt eget företag inom personlig träning och kostrådgivning.

24-åriga Annéa i Eskilstuna letar efter den stora kärleken

Annéa är en sprudlande tjej som längtar efter att träffa den rätta för att så småningom bilda familj. Hon söker nu en snäll, barnkär kille med vackra ögon och ett fint leende som kan göra henne sällskap både på gymmet och hemma i tv-soffan. Här kan du söka till Annéa.

Detta är 24-åriga Annéa från Eskilstuna

Om Fem killar i veckan

"Fem killar i veckan” är ett brittiskt program som just nu börjat ta över världen! Programmet förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompabilitet, genom att en singeltjej bjuder in fem killar till sitt hem under en veckas tid. De får också följa med henne överallt, oavsett om det är en utekväll med tjejerna eller en familjelunch.

Detta ger möjlighet att bli matchad med en potentiell partner där man i hemmamiljö får se alla sidor av varandra, och har visat sig bli ett varmt och seriöst program där alla medverkande söker äkta kärlek!

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvarar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Annéa: "Jag har träffat helt fel killar, jag behöver det här"

Annéa har åkt på några nitar i kärlekslivet. I hopp om att nu hitta rätt så flyttar hon ihop med fem väldigt olika killar. Blir det rockmusikern Jens, romantiken Måns, snickaren Micke, elitskidåkaren Axel eller PT:n Joni som får henne på fall?

Angelica: "Hur gör man med fem killar?"

Varannan vecka bor Angelica med sina tre söner. Den här veckan ska hon bo med lite större killar. Kan ordningsvakten Lenni vara den rätte? PT:n Joakim? Småbarnspappan Anton? Söderkisen Crippe? Eller blir det norrlänningen Johan som fångar hennes hjärta?

Heta känslor när tävlingsinstinkterna tar över i Fem killar i veckan

Alexandra är en före detta modell som lyckats med det mesta – förutom att hitta kärleken. Barnsugna Ino, högpresterande Patrik, skådespelande Nikolai, romantikern Mikael och charmtrollet Daniel flyttar nu alla in hos henne. När killarna får tävla om egentid med Alexandra tar tävlingsinstinkterna över för somliga.

Fem killar i veckan | Ny svensk realityserie | Smakprov

Alexandra längtar efter att bilda familj. Annéa vill dela allt i livet med någon. Angelica känner sig ensam under sina barnfria veckor. Och Agnes vill bli kär för första gången i livet! De här fyra singeltjejer har valt ut fem kärlekstörstande killar var. Killarna flyttar rakt in i tjejens hem under en vecka – alla på en och samma gång. Varje dag skickas en kille ut tills bara den rätte är kvar.

Premiär 20 maj på TV4 och TV4 Play.

Fem killar i veckan | Trailer | Premiär på TV4 & TV4 Play 20 maj

I det nya programmet Fem killar i veckan har fyra singeltjejer fått välja ut fem kärlekstörstande killar var som är matchade efter önskemål. Killarna flyttar rakt in i tjejens hem och liv – alla fem på en och samma gång. Förutom att vinna tjejens hjärta, ska killarna även få godkänt av vänner och familj. Varje dag måste någon lämna tills de fem killarna inte bara har blivit en - utan THE ONE.

Streama Fem killar i veckan på TV4 Play - premiär 20 maj.

Sökes: kärlekssugna singlar

Nu söker vi kärlekssugna deltagare till vårt nya dejtingprogram "Fem killar i veckan”
**UPPDATERING: ANSÖKNINGEN HAR STÄNGT FÖR DENNA GÅNG **