Polisen: ”Det här är nyckeln till framgång”

Så förändrade Encrochat spelplanen för Sveriges kriminella

Nu inleds rättegången i en av de största utredningarna i Sverige. En stor del av åklagarnas bevisning bygger på mobilkommunikation i Encrochat, ett verktyg som använts inom organiserad brottslighet i Europa.

I studion finns Linda H Staaf, chef för polisens underrättelseenhet NOA. Hon berättar om framgångarna med den nya informationen.

- Det här har helt förändrat spelplanen mot den organiserade brottsligheten, nu kunde vi ta del av rena beställningsmord, säger Linda i klippet.

Hade ont vid sex – led av okänd sjukdom

Vestibulit är en sjukdom som kvinnor kan drabbas av och som ger svåra smärtor i underlivet. En sjukdom som kan innebära att det gör ont vid samlag, gynundersökningar och vid användning av tampong. Studenten Jennifer Lännerholm berättar om hur hon upptäckte sjukdomen. Medverkar gör även överläkaren Nina Bohm Starke, som vill uppmärksamma sjukdomen för att hjälpa andra.

Dejtingexperten – så lyckas du med din sommarflirt

Det är semestertider många av oss är vaccinerade och ligger kanske i startgroparna för en sommarflirt. Vår dejtingexpert och doktor i psykologi, Angela Ahola reder ut hur man får till den bästa sommardejten.

Britney Spears hörs i rätten: ”Rädd för sin pappa”

Idag kommer Britney Spears höras i rätten, angående sin pappas förmyndarskap. Britney Spears blev omyndigförklarad 2008 och har haft sin pappa Jamie Spears som förmyndare sedan dess. Programledaren och nöjesjournalisten Sara Kinberg gästar och berättar det senaste.

Panelen: "Centern lever i en drömvärld"

Alice Teodorescu Måwe, borgerlig opinionsbildare och Daniel Suhonen, chef tankesmedjan Katalys, gästar oss i studion för att prata om det historiskt politiska läget.