Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Sponsorer

Videoslots-logo
Hallon-logo
Neste MY-logo
Staropramen-logo

Martin Melins resa i Let’s dance är över

Efter att tittarnas röster var räknade i Duellen var det Martin Melin som fick lämna Let’s dance.
– Jag trodde inte att jag skulle ha så här kul, säger Martin.

Kvällens duellanter var Martin Melin och Anis Don Demina. Det stod klart efter att juryns poäng och tittarnas röster slagits samman.

– Alla har varit otroliga ikväll och det kunde gå hur som helst, sa Anis innan duellen.

Jurymedlemmarna Ann Wilson och Dermot Clemenger skickade peppiga ord till deltagarna innan det var dags att duellera. Och juryordförande Tony Irving hade något viktigt att säga:

– Varför är Anis i duellen, jag förstår inte? Vad har svenska folket gjort? utbrister han.

Flest röster i duellen fick Anis Don Demina, och därmed tvingades Martin Melin och hans danspartner Maria Zimmerman att lämna Let’s dance.

Hanna Hedlund tvingas lämna Let’s dance

Efter en känslosam kväll där deltagarna har tillägnat sin dans till en speciell person i sitt liv, blev det Hanna Hedlund som fick avsluta sin resa.
– Let’s dance har varit fantastiskt, sa Hanna efter att resultatet redovisats.

Så röstar du i Let’s dances femte program

Din röst som tittare är lika viktig som juryns poäng. Missa inte att rösta på din favorit i kvällens program där deltagarna tillägnar sina danser till de som betytt mest för dem.

Veckans tema: Tillägna dansen

Den här veckan dansar deltagarna till en speciell person i sitt liv. Temat ”tillägna dansen” är ett återkommande tema i Let’s dance och det blir alltid en kväll sprängfylld av känslor.
- Det är ett tema som väcker känslor och utmaningen blir att visa dem, säger deltagaren Michel Tornéus som ikväll kommer att hylla sin gudfar.

Filip Lamprecht skadad igen

För andra gången i Let’s dance har Filip Lamprecht behövt uppsöka akuten. Den här gången var det näsan som fick en ordentlig smäll under ett träningspass.

Slutdansat för Suzanne Axell

För Suzanne fick Disneykvällen i Let’s dance inte ett lyckligt slut då hon blev den tredje deltagaren att lämna tävlingen. “Jag är så otroligt glad att jag fått vara med”, sa Suzanne.