Zlatans straffar analyseras: "Bland de bästa i världen"

Fotbollslabbet djupdyker i Zlatan Ibrahimovic alla straffar under sin karriär.

Zlatan Ibrahimovic är en väldigt säker straffskytt: Av 75 de 75 straffar Zlatan Ibrahimovic har slagit har 65 blivit mål.
- De 85 procent som han gör mål på straffar är bland de bästa i Serie A - och faktiskt i hela världen, säger Ola Lidmark Eriksson i Fotbollslabbet.

Se inslaget som dissekerar Ibrahimovics straffskytte i spelaen ovan. Hela Fotbollslabbet kan du se här på Fotbollskanalen.

Fotbollslabbet är en del av Fotbollssöndag Europa som du kan se på C More och på Fotbollskanalen varje helg.Relaterat


Kalla sjua i comebacken

Charlotte Kalla gjorde säsongsdebut i världscupen efter att ha varit sjuk i covid-19. Det blev en fin sjundeplats i comebacken för 33-åringen.

Kalla tillbaka i världscupen

Efter att ha dragits med sviter av Covid-19 är Charlotte Kalla tillbaka i världscupen igen den hör helgen.

Kanadensiskt samarbete sänkte Frölunda

Efter tio raka förluster står nu Linköping på två raka segrar. På tisdagskvällen låg lagets kanadensare bakom bortasegern mot Frölunda i Scandinavium.

Sörenstam försvarar beslutet

Annika Sörenstam fick hård kritik efter att ha tagit emot frihetsmedaljen från Donald Trump. Nu uttalar sig golflegendaren för första gången.

Skicross-VM till Sverige

Nu är det klart att skicross-VM kommer att genomföras i Sverige och Idre Fjäll. Tävlingarna kommer att genomföras på Idre Fjäll om fyra veckor, 11-13 februari.

Möt SHL:s längsta forward

Frölundas 19-åring Elmer Söderblom är över två meter lång och väger 108 kilo.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.

Håkan Loob - Sveriges vigaste 60-åring?

I vår intervjuserie "Wikegård vs" har Niklss Wikegård träffat legendaren Håkan Loob hemma i Karlstad. Samtliga Niklas Wikegårds möten finns att se på C More.