Sverige tvåa efter norsk skyttekollaps

Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson slutade tvåa singelmixedstafetten i Oberhof.

När norskan Tiril Eckhoff drog på sig tre straffrundor i det stående skyttet på den tredje sträckan kunde Öberg gå förbi och skicka ut Sebastian Samuelsson som tvåa.
Och Samuelsson behöll den placeringen in i mål, bakom överlägsna segraren Frankrike och strax före Norge.
Det här var Sveriges 17:e pallplats i vinterns världscup och ett fint formbesked av Öberg och Samuelsson inför VM i Slovenien om en månad.

Kalla tillbaka i världscupen

Efter att ha dragits med sviter av Covid-19 är Charlotte Kalla tillbaka i världscupen igen den hör helgen.

Kanadensiskt samarbete sänkte Frölunda

Efter tio raka förluster står nu Linköping på två raka segrar. På tisdagskvällen låg lagets kanadensare bakom bortasegern mot Frölunda i Scandinavium.

Sörenstam försvarar beslutet

Annika Sörenstam fick hård kritik efter att ha tagit emot frihetsmedaljen från Donald Trump. Nu uttalar sig golflegendaren för första gången.

Skicross-VM till Sverige

Nu är det klart att skicross-VM kommer att genomföras i Sverige och Idre Fjäll. Tävlingarna kommer att genomföras på Idre Fjäll om fyra veckor, 11-13 februari.

Möt SHL:s längsta forward

Frölundas 19-åring Elmer Söderblom är över två meter lång och väger 108 kilo.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.

Håkan Loob - Sveriges vigaste 60-åring?

I vår intervjuserie "Wikegård vs" har Niklss Wikegård träffat legendaren Håkan Loob hemma i Karlstad. Samtliga Niklas Wikegårds möten finns att se på C More.