Extern länk
Början på sidans innehåll

Fångarna på fortet

Fort Boyard utanför Frankrikes atlantkust är spelplats när programledarna Gunde Svan och Agneta Sjödin leder sina lag genom kluriga gåtor, klaustrofobiska celler och benhårda kamper om den åtråvärda äran att bli mästare på fortet.Fort Boyard utanför Frankrikes atlantkust är spelplats när programl...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Fångarna på fortets inspelningar 2021 inställda

Våren 2020 meddelade TV4 att inspelningarna av Fångarna på fortet ställdes in på grund av den rådande pandemin.
Inför sommaren 2021 kommer återigen ett nytt bakslag. Även inspelningarna för årets program ställs in.
- Det är ett ytterst tråkigt beslut men det ligger utanför vår kontroll, säger programledare Agneta Sjödin.

Uppdaterad: Publicerad: Foto: Foto: Gustav Hallén/TV4

Inspelningarna av Fångarna på fortets nya säsonger var tänkta att genomföras i början av juni på det mytomspunna Fort Boyard, vid den franska atlantkusten. Programmet är TV4:s mest folkkära program som har visats sedan kanalstarten 1990 och programmet hade i fjol sitt 30 års-jubileum.

På onsdagen kom beskedet att inspelningarna är inställda. Det är med hänsyn till den rådande pandemin som TV4 tagit beslutet.
- Vi följer kontinuerligt utvecklingen av den pågående pandemin och tyvärr har förutsättningarna förändrats i den region i Frankrike där inspelningarna skulle genomföras. Det är med stor sorg som vi måste meddela att inspelningarna av det nya Fångarna på Fortet är inställt, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Jonatan Blom Ramel, Agneta Sjödin, Jonathan Nordin, Suzanne Reuter och Philip Reuterskiöld.

- Genom fjolårets uppehåll så hade vi planerat flera spännande överraskningar. Men givet den pågående pandemin som drabbar oss alla så är detta ett rimligt beslut. Vi får spara på överraskningarna och hoppas på nya inspelningar nästa år, säger Agneta Sjödin.


Tidigare säsonger av Fångarna på fortet finns på TV4 Play.