Extern länk
Början på sidans innehåll

Tilde

Tilde

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow direkt från Junibacken i Stockholm.Intressanta gäster, spännande samtal och framträdanden hos Tilde.

Felicia Nestler om brevet från Johanna Möller efter sommarpratet

Många gäster i rosa soffan hos Tilde • Se gripande intervjun med Felicia Nestler

Äntligen har en ny säsong av Tilde börjat. Förra veckan startade vi med dunder och brak när hela sju gäster satt bredvid Tilde de Paula Eby i den rosa soffan. Det var syskonen Herngren, Danny Saucedo, Edvin Törnblom samt far och dotter Stordalen som var där.

Många härliga gäster hos Tilde

Den här veckan är systrarna Johanna och Klara Söderberg i First Aid Kit med i den rosa soffan för att prata bebislycka och bjuda på musik. Kjell Bergqvist berättar om framtiden för Bäckström, Sissela Kyle pratar om sin mammas kamp och Lotta Schelin peppar inför EM.

Felicia Nestlers pappa levde ihop med Arbogakvinnan

Dessutom gästar Felicia Nestler om är en av årets sommarpratare. Hennes pappa Aki levde tillsammans med Arbogakvinnan och hittades död 2015. Han hade drunknat i Arboga. Först fälldes Johanna Möller för hans död, men friades senare i hovrätten. Nu avslöjar Felicia att Johanna försökt kontakta henne efter sommarpratet.

Hör Felicia berätta i klippet ovan.

Kängan efter Tildes mamma-fråga: ”Det frågar man aldrig”

Kängan efter Tildes mamma-fråga: ”Det frågar man aldrig”

Chocken: Kjell hjälpte Klara att fria till sin pojkvän

Chocken: Kjell hjälpte Klara att fria till sin pojkvän