Nästa avsnitt 12 juli

Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Sponsorer

Gevalia
Risskov
Dr Oetker
Videoslots

Lotta på Liseberg - tillbaka på TV4 sommaren 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni. Om det blir publik på plats framför Stora Scenen återstår att se. – Jag längtar så vansinnigt mycket efter att få träffas igen!, säger Lotta Engberg.

Lotta Engberg bjuder in till sång i sommar tillsammans med en härlig mix av gästartister. Som vanligt blir det åtta fullspäckade program med musik och gästartister och i år går premiären av stapeln på en söndag. På grund av fotbolls-EM blir det sen ett kort uppehåll tills Lotta på Liseberg fortsätter som vanligt på måndagskvällar. Premiärprogrammet söndagen 20 juni blir extra långt och fullspäckat med fler artister och mer musik för att kicka igång säsongen ordentligt. Det blir nya hits och allsångsklassiker ackompanjerade av Lottaorkestern, ledd av Andreas Landegren.

– Vi planerar för fullt för Lotta på Liseberg även den här sommaren och jag längtar så vansinnigt mycket. Efter musiken, efter sången och alla gästartister. Och bandet – tänk att vi får träffas snart igen!, säger Lotta Engberg om den kommande säsongen.

Från och med 5 juli fortsätter säsongen med måndagsprogram direktsänt från Liseberg i TV4 och TV4 Play som vanligt. Men om det blir publik på plats framför Stora Scenen, det återstår att se och är beroende av vilka restriktioner för publiksamlingar som kommer att råda i sommar.

– Vi planerar för olika scenarion för att på något sätt kunna bjuda in publik på plats framför scenen om möjligt. Men det beror på Folkhälsomyndighetens restriktioner för publik och folksamlingar i sommar och det är för tidigt att säga hur ett sådant upplägg kommer se ut, säger Åsa Bilén, projektledare och producent på Liseberg.

Mer information om publikfrågan kommer att finnas på liseberg.se längre fram i vår.

Sommarens datum för Lotta på Liseberg:

Söndag 20 juni, 20.00 – extra långt premiärprogram
Måndag 5 juli, 20.00
Måndag 12 juli, 20.00
Måndag 19 juli, 20.00
Måndag, 26 juli, 20.00
Måndag 2 aug, 20.00
Måndag 9 aug, 20.00
Måndag 16 aug, 20.00 – finalprogram

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021

PROGRAMINFORMATION
Med start den 20 juni bjuder Lotta Engberg in till en ny säsong av Lotta på Liseberg fullspäckad med musik och sång av en mängd populära gästartister såsom Loreen, Newkid, Charlotte Perrelli och Tusse.

Det här händer på Lotta på Liseberg den 26 juli

PROGRAMINFORMATION
Lotta står åter redo för att bjuda upp till allsång. För att sätta lite extra guldkant på kvällen har hon bjudit in Eric Saade, Hanna Ferm, Gustaf & Viktor Norén, Tess Merkel och Kikki Danielsson.