Vrede och sorg i USA efter 20-årings död

Mamman till ihjälskjutne Daunte Wright berättar om dödsögonblicket

Protesterna mot polisvåld fortsätter i Minnesota i USA. Samtidigt har hundratals personer samlats för att hedra 20-årige Daunte Wright, som i söndags sköts ihjäl av polisen i samband med ett polisingripande.

Daunte Wrights mamma Katie Wright var en av de som var på plats. Hon berättar om samtalet på FaceTime som hon fick från en kvinna som var med i bilen samtidigt som hennes Daunte Wright blev skjuten.
– Hon skrek och grät och sa att det hade skjutit honom. Sedan vände hon mobilen mot förarsätet och där min son låg livlös.

Se mer från protesterna i Minnesota i klippet ovan

Då återvänder äntligen Vänner-gänget till tv-rutan

Hela originalgänget från superhyllade 90-talskomedin ”Vänner” gör snart efterlängtad återkomst i tv-rutan. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer är med i en återföreningen. Tyvärr handlar det dock inte om en helt ny säsong av tv-serien. Streamingtjänsten HBO Max har nämligen avslöjat att det istället endast är ett specialavsnitt som släpps 27 maj. Mattias Bergqvist, tv-kritiker på Expressen, berättar allt vi vet om återföreningen och vilka storsummor skådespelarna dragit in genom åren.