Tiotusentals kom för att ta farväl av Maradona

Diego Maradona har gått ur tiden.
Under torsdagen ville tiotusentals människor ta farväl av sin hjälte.

Diego Maradona avled under onsdagen, till följd av en hjärtattack, vid en ålder av 60 år. Fotbollsikonen, av många ansedd som den störste genom tiderna, har hedrats och hyllats av en hel fotbollsvärld – och på torsdagen fick invånarna i Buenos Aires chansen att besöka Maradonas kista och ta ett sista farväl.

Kistan står under torsdagen inne i presidentpalatset Casa Rosada – och det var onekligen många som ville se sin hjältes kista. I skrivande stund fortsätter tusentals människor strömma till platsen och ställa sig i den långa kön.

Många av besökarna hade svårt att hålla tårarna borta och många ville också lämna tröjor, flaggor och andra typer av attiraljer.Kalabalik i Lahtis

Skandalscener i världscupen när Bolsjunov gav sig på Mäki efter målgång.

Kalla sjua i comebacken

Charlotte Kalla gjorde säsongsdebut i världscupen efter att ha varit sjuk i covid-19. Det blev en fin sjundeplats i comebacken för 33-åringen.

Kalla tillbaka i världscupen

Efter att ha dragits med sviter av Covid-19 är Charlotte Kalla tillbaka i världscupen igen den hör helgen.

Kanadensiskt samarbete sänkte Frölunda

Efter tio raka förluster står nu Linköping på två raka segrar. På tisdagskvällen låg lagets kanadensare bakom bortasegern mot Frölunda i Scandinavium.

Sörenstam försvarar beslutet

Annika Sörenstam fick hård kritik efter att ha tagit emot frihetsmedaljen från Donald Trump. Nu uttalar sig golflegendaren för första gången.

Skicross-VM till Sverige

Nu är det klart att skicross-VM kommer att genomföras i Sverige och Idre Fjäll. Tävlingarna kommer att genomföras på Idre Fjäll om fyra veckor, 11-13 februari.

Möt SHL:s längsta forward

Frölundas 19-åring Elmer Söderblom är över två meter lång och väger 108 kilo.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.

Håkan Loob - Sveriges vigaste 60-åring?

I vår intervjuserie "Wikegård vs" har Niklss Wikegård träffat legendaren Håkan Loob hemma i Karlstad. Samtliga Niklas Wikegårds möten finns att se på C More.