Chock och oro efter mystisk brand: ”Det var jättehöga lågor”

Till en början skiljde sig omständigheterna vid villabranden i Halmstad på tisdagskvällen inte enormt från andra tragiska villabränder. Men när räddningsinsatsen börjat hittas en svårt stickskadad man utanför det brinnande huset.

Mannen dör senare på sjukhuset av sina skador och tre personer har anhållits misstänkta för mordet på den skadade mannen.

Oron i stugorna

Grannarna intill bostadsbranden i Halmstad berättar om oron över vad som kan ha hänt. Lisbeth och Jan Lindgren bor bara några meter från det brandhärjade huset och tycker det känns otäckt efter det som inträffat.

Se Lisbeth och Jan berätta mer i spelaren ovan.

Då återvänder äntligen Vänner-gänget till tv-rutan

Hela originalgänget från superhyllade 90-talskomedin ”Vänner” gör snart efterlängtad återkomst i tv-rutan. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer är med i en återföreningen. Tyvärr handlar det dock inte om en helt ny säsong av tv-serien. Streamingtjänsten HBO Max har nämligen avslöjat att det istället endast är ett specialavsnitt som släpps 27 maj. Mattias Bergqvist, tv-kritiker på Expressen, berättar allt vi vet om återföreningen och vilka storsummor skådespelarna dragit in genom åren.