Extern länk
Början på sidans innehåll

Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Några av Big Brother-säsongens mest minnesvärda ögonblick

PROGRAMINFORMATION
Big Brother-säsongen har bjudit på många härliga stunder. Här listar vi några av de mest minnesvärda ögonblicken från Big Brother 2021.

Uppdaterad: Publicerad:

Måndagen 24/5 kommer att gå till tv-historien när årets vinnare av Big Brother ska koras. Emelie Svensson, Nardos Alberto och Tanja Ingebretsen Kallin gör upp om vinsten på en miljon kronor.

Big Brother-säsongen har varit fylld av kärlek, vänskap, bråk, humor, djupa samtal och låtskrivande. Bland annat spelade de in en egen låt som du kan se musikvideon till ovan.

Big Brother-säsongens skräcknatt

På grund av rådande omständigheter fick deltagarna själva anordna en skräcknatt i Big Brother-huset. Vem hade kunnat tro att rädslan skulle vara så total?

Big Brother-deltagarnas egna skräcknatt skrämmer slag på alla.

Alexander Eklunds trubarurkupp

Husgästerna trodde först att Alexander Eklund skulle göra ett kort besök i Big Brother-huset som trubadur. Tårarna flödade när han spelade sin egna låt och euforin var total när han avslöjade att han skulle stanna.

Alexander Eklunds entré i Big Brother-huset kommer att gå till historien.

När Nardos tog Judith åt sidan mitt under en veckofinal

Nardos Alberto och Judith Nodbys relation har gått upp och ned under säsongen. Under en veckofinal tog Nardos Judith åt sidan för att prata ut.

Judith Nodby och Nardos Alberto går åt sidan mitt under veckofinalen.

SE ÄVEN: Filip Dikmen diskuterar vardagsrasism med deltagarna

Emelie Svenssons kräkkaos

Emelie Svensson, en av Big Brother-finalisterna, visade tidigt att hon var en kämpe. I ett av säsongens mest ikoniska ögonblick spyr hon rakt ut inte en, utan två gånger rakt ut i en tävling mot Judith Nodby.

Emelie Svensson kämpar tills hon kräks.

SE OCKSÅ: Emelie sexprov - deltagare lämnar nästan rummet.

Tanjas ensamfest

Tanja Ingebretsen Kallin, en av säsongens finalister, har haft förmågan att hitta något positivt i varje utmaning som presenteras under sin vistelse i Big Brother-huset. Till och med när hon vinner en ensamfest finns det inget som stoppar henne.

Tanja Ingebretsen vinner ensamfest efter att ha tryckt på Rosa knappen.

SE OCKSÅ: Tanja gifter sig i Big Brother-huset OCH tappar bröllopstårtan.

Dennis Astesons kärleksförklaring till Emelie Svensson

Dennis Asteson klev in med dunder och brak i Big Brother-huset. Även om Emelie vid ett tillfälle tyckte att han var en douchebag så fann de varandra. Tyvärr fick Dennis lämna tidigare än Emelie men när han besökte henne hade han något att berätta.

Dennis Asteson återförenas i Big Brother-huset.

SE ÄVEN: Emelie är kär i Dennis Asteson

Madelenes gulliga möte med kaninen

Madelene Billman utmanade Big Brothers outback och träffade flera vilda djur. Men det avslutades med det gulligaste mötet med en kanin.

Ett av de gulligaste mötena i Big Brother-huset.

SE OCKSÅ: Madelene berättar för Adrian att han är fin

När Stephanie Harvey skulle killdetoxa

Stephanie Harvey hade ett öga för Simon Ejdertoft i Big Brother-huset. Men relationen var inte helt okomplicerad och de försökte reda ut situationen ett antal gånger. En dag bestämde hon sig för att det fick vara nog och att hon skulle bli en independent woman.

Stephanie Harvey bestämmer sig för att det är slut med killar på ett tag.

SE ÄVEN: Stephanies röstningsångest

När annexet kraschas mitt under besöket utifrån

Stephanie Harvey och Jaqueline besökte Big Brother-huset för att peppa Simon Ejdertoft när resten av husgästerna väljer att krascha annexet.

Fin återförening i Big Brother-huset.

SE MER: Så var Jaqueline Lysholms tid i Big Brother

Mergim, Julia och Victoria gör comeback

Förra säsongens deltagare Mergim Feka, Julia Löfgren och Victoria Klöfver gör comeback i Big Brother-huset. Något som får en blandad reaktioner av husgästerna.

Tre deltagare från förra säsongen gör entré i Big Brother-huset.

SE ÄVEN: Storbråket efter hemliga hånglet

Stort tack till Alexander Eklund, Adrian Podde, Emelie Svensson, Dennis Asteson, Jesper Fröidh, Joel Kosari, Judith Nodby, Julia Löfgren, Katti Göransson, Jaqueline Lysholm, Luis Lindberg, Madelene Billman, Mergim Feka, Nardos Alberto, Pedram Aghabeh, Pontus Andersen, Simon Ejdertoft, Stephanie Harvey, Tanja Ingebretsen Kallin, Therese Skog och Victoria Klöfver för att vi har fått följa er i Big Brother-huset.

Big Brother-redaktionen