Grand designs Sverige

Möt hoppfulla hus-entusiaster och följ med när de bygger sitt drömhem. Storslagen arkitektur, makalösa omgivningar och innovativa idéer väntar när ingen vision för svår för att förverkliga. Arkitekturkritikern Mark Isitt leder oss genom processen, från det allra första spadtaget till det sista.

Stjärndesigner i Grand designs Sverige

26-årige Rasmus ska på egen hand bygga sitt första egna boende, och det iögonfallande huset är ritat av ingen mindre än den kända designern Jonas Bohlin.

I veckans avsnitt av Grand designs Sverige träffar vi 26-åriga Rasmus som mer eller mindre på egen hand bygger ett minst sagt imponerande hus som första egna boende. Vad som är än mer anmärkningsvärt är att ingen mindre än möbel- och inredningsdesignern Jonas Bohlin ritat huset.

Bohlin som är känd för sina lampor och stolar har tidigare bara ritat ett hus - sitt eget. Och Rasmus hus blir också hans sista uppdrag någonsin, för i programmet förkunnar Bohlin att han nu går i pension.

Grand designs Sverige sänds måndagar 20.00 på TV4.

Trailer för Grand Designs Sverige

Följ med när hoppfulla entusiaster bygger sitt drömhus. Storslagen arkitektur och innovativa idéer väntar när ingen vision för svår för att förverkliga. Arkitekturkritikern Mark Isitt leder oss genom arbetet, från det första spadtaget till det sista.

Grand Designs kommer till Sverige

I Grand designs Sverige får tittarna följa med längtande husbyggare på resan till drömhemmet – från första spadtag till färdigt hus. Det blir storslagen arkitektur, häftiga miljöer och innovativa idéer. Ingen vision är för stor för att bli verklighet. Programledare är Mark Isitt och programmet har premiär måndag 16 november klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.