Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Kirsty Armstrong: "April, april, din dumma sill"

PROGRAMINFORMATION
Kirsty Armstrong har några tankar kring pranksen i Big Brother-huset.

Busstrecket har blivit Youtube-generationens främsta underhållning. Hoppas det i hörs i min ton nedan att pranks aldrig varit min typ av humor. Jag får lägga till att humor är relativt, så klart, men med det sagt: ”Let’s rant”.

Efter år av misslyckade pranks på internet, som mest går ut på att vara dryg mot en killpolare och låta honom hångla med en hund i peruk, så känner jag att det får vara nog med det här, även om jag också tittat på klipp där folk blivit jagade av clowner! (där är jag också skeptisk då jag eventuellt inte hade överlevt och hade jag gjort det så hade det inte varit med värdighet).

Det är inte heller att det är på någon annans bekostnad som skaver, för det gäller nästan all humor, utan det är att det bara är kul för dem som utför pranket och att det är så stor förberedelse för så lite utdelning.

”Det oplanerade är roligast”, säger ståupp-komikern vars hela jobb är att planera roliga saker att säga. Jag hör hyckleriet och kör upp det i stjärten.

Jag ska helt ärligt säga att medan jag skriver detta och funderar på vad fan ett prank är så inser jag att det har sagts prank om ALLT i huset och det har helt tappat sin betydelse.

Jag trodde pranks var att tejpa för kranen eller lägga folie över toaletten så det kommer kiss överallt, nu kommer det ju kiss överallt ändå för de experimenterar med kiss som om det vore en porrmässa i Tyskland.

Jag påstår inte att konsekvenserna av deras “pranks” inte är kul, det är
ofta kanon underhållning när ett prank går käpprätt åt helvete (lex Nardos och Joels bråk).

Jag är tacksam för den underhållning deras pranks ger oss, men gode gud, självbedrägeriet i att de är bra på pranks är mycket mer underhållande. Jag tänker att vi ska lista lite pranks i huset och avgöra om det var ett prank:

1. Tandkräm på toapapper? Oklart busstreck.

2. Stå i evigheter och skrämma folk? Nej, det är bara att skrämma folk.

3. Låtsasbråka med inlevelse? Närmsta prank vi har haft men absolut inte ett prank.

4. Gömma någons ägodelar? Haha, nej vad fan.

5. Kasta någon i poolen? Nej, nollning eller dryg pojkvän-sak att göra.

Det känns som att “pranksen” landar sämre än Alex i poolen, sämre än när Simon ska låta bli att däcka innan 22 och är lika genomtänkta som Dennis ansökan till Big Brother. Det går dåligt MEN vi har tillräckligt med internskämt för att förklara hur dåligt det går och DET är ju kul.

Vi får se vad första april bjuder på för misslyckade pranks men det kan ju inte bli sämre?

Joel Kosari lämnar Big Brother

PROGRAMINFORMATION
Joel Kosari väljer att lämna Big Brother efter 73 dagar i Big Brother-huset på grund av personliga skäl.