Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Victoria Klöfver Rama klar för Big Brother: "Känns som mitt år"

PROGRAMINFORMATION
Victoria Klöfver Rama har hittat sig själv och är revanschsugen.
I kväll gör hon comeback i Big Brother.
– Jag har insett vad som är viktigt i livet, säger hon.

Victoria Klöfver Rama är den tredje och sista deltagaren från fjolårssäsongen som gör comeback i Big Brother. Den anpassningsbara, sarkastiska och dåliga lyssnaren har hittat hem, hittat sig själv, hittat rätt.

– Jag har insett vad som är viktigt i livet. Jag har insett vem jag faktiskt är och det har varit jättelärorikt för mig, säger Victoria Klöfver Rama.

Hon är inte in it to win it. Det anser hon vara en omöjlighet. En deltagare som redan varit med en gång kommer inte tittarna vilja ha som vinnare. Det slår hon fast. Resolut och bestämt. Men en finalplats tackar hon inte nej till.

– Hade inte jag tackat ja hade någon annan gjort det. Jag vill bara njuta och ha kul till hundra procent. Förra gången visste jag inte hur sociala medier skulle se ut när man kom ut, man fokuserade för mycket på hur man skulle framställas i tv. Den här gången känns det lite mer som mitt år.

Sågar förra säsongen: "Dåligt"

Victoria är djupt besviken på fjolårssäsongen och tyckte att paktsystemet förstörde mycket av upplevelsen.

– Jag tyckte att det var dåligt. Jag hade sökt till Big Brother för att jag inte ville pakta. Program där man får pakta får alltid så mycket kritik, eftersom man hela tiden måste välja bort någon för sin egen överlevnad. Nu går det bara ut på att ha kul, vara skön och njuta.

Joel Kosari lämnar Big Brother

PROGRAMINFORMATION
Joel Kosari väljer att lämna Big Brother efter 73 dagar i Big Brother-huset på grund av personliga skäl.