Professorn om att blanda vaccin

Besked om Astra Zenecas dos två för yngre väntas

Yngre rekommenderas inte att vaccineras med Astra Zenecas vaccin på grund av biverkningar. Men lite drygt 200 000 svenskar under 65 år hann få sin första dos innan pausen infördes 25 mars. Hur blir det med den andra dosen?

”Inget konstigt att ge andra dosen från ett annat vaccin”

Matti Sällberg, professor och vaccinforskare, förklarar hur vaccineringen kan komma att se ut i Sverige framöver.
- Vi kommer ändå hamna där att folk får olika vaccin, inget konstigt tycker jag, säger Matti i Nyhetsmorgon.

Hade ont vid sex – led av okänd sjukdom

Vestibulit är en sjukdom som kvinnor kan drabbas av och som ger svåra smärtor i underlivet. En sjukdom som kan innebära att det gör ont vid samlag, gynundersökningar och vid användning av tampong. Studenten Jennifer Lännerholm berättar om hur hon upptäckte sjukdomen. Medverkar gör även överläkaren Nina Bohm Starke, som vill uppmärksamma sjukdomen för att hjälpa andra.

Dejtingexperten – så lyckas du med din sommarflirt

Det är semestertider många av oss är vaccinerade och ligger kanske i startgroparna för en sommarflirt. Vår dejtingexpert och doktor i psykologi, Angela Ahola reder ut hur man får till den bästa sommardejten.

Britney Spears hörs i rätten: ”Rädd för sin pappa”

Idag kommer Britney Spears höras i rätten, angående sin pappas förmyndarskap. Britney Spears blev omyndigförklarad 2008 och har haft sin pappa Jamie Spears som förmyndare sedan dess. Programledaren och nöjesjournalisten Sara Kinberg gästar och berättar det senaste.

Panelen: "Centern lever i en drömvärld"

Alice Teodorescu Måwe, borgerlig opinionsbildare och Daniel Suhonen, chef tankesmedjan Katalys, gästar oss i studion för att prata om det historiskt politiska läget.