Bachelor

En man vill hitta någon att dela livet och lär känna en grupp singelkvinnor, som alla hoppas vinna hans hjärta. Här bjuds det på romantiska dejter i ett semesterparadis och i rosceremonin väljer vår bachelor vilka kvinnor han vill fortsätta dejta.

En man vill hitta någon att dela livet och lär känna en grupp singelkvinnor, som alla hoppas vinna hans hjärta. Här bjuds det på romantiska dejter i ett semesterparadis och i rosceremonin väljer vår bachelor vilka kvinnor han vill fortsätta dejta.

Här är ungkarlarna i Bachelor Sverige 2021 - Ansök här

PROGRAMINFORMATION
Förra årets säsong av Bachelor Sverige ställdes in – men nu är det äntligen dags! Årets säsong består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.

– Det visade sig vara ett vinnande koncept med konkurrerande bachelors. Tjejerna ska också ha något att säga till om, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent.

Det har blivit dags för två nya killar att vara med om det ultimata kärleksäventyret. Den första heter Simon Lindström, är 29 år och kommer från Eskilstuna men bor i Stockholm. Han är en ambitiös kille som länge jobbat inom marknadsföring men driver nu upp ett eget företag. Han jobbar även extra som modell. Nu drömmer han om den sista pusselbiten i livet.

– Jag har hittat vad jag vill göra karriärmässigt, men jag saknar någon att dela vardagen med. Det är först nu jag känner att jag är på rätt plats i livet för att verkligen kunna satsa på kärleken. Jag vill hitta någon som är glad i livet och har hjärtat på rätt plats – nu vill jag verkligen bli kär, säger han.

Simon är årets ena Bachelor Sverige 2021

Simons konkurrent i kärleksspelet heter Sebastian Martinsson, är 28 år och kommer från Södertälje. Som ung var han en lovande hockeyspelare som siktade på att bli bäst, men en skada satte stopp för den drömmen. Idag jobbar han på ett läkemedelsföretag och är redo att slå sig till ro.

– Jag är verkligen redo att träffa någon att bli gammal med. Jag är 100 procent seriös med min medverkan, säger han.

Sebastian är årets ena Bachelor Sverige 2021

Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, avslöjar att årets säsong kommer att bli något alldeles extra.

– Eftersom förra årets inspelningar ställdes in är alla extra taggade nu, och vi har haft extra mycket tid på oss att hitta de perfekta killarna. Simon och Sebastian är båda riktiga hunkar, men de är väldigt olika varandra. Det ska bli kul att se vilka tjejer som söker in, säger han.


ANSÖK TILL BACHELOR SVERIGE 2021

Är du också redo att finna kärleken och är nyfiken på Simon eller Sebastian? Sök för att vara med själv eller tipsa en vän att ansöka till Bachelor här.

https://shortaudition.com/bachelortjejer-2021
**UPPDATERING: ANSÖKNINGEN HAR STÄNGT FÖR DENNA GÅNG **

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Produktionsbolaget ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Streama Bachelor Sverige på TV4 Play.

Sebastian Martinsson - Bachelor Sverige 2021

Årets säsong av Bachelor Sverige består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.

Sebastian Martinsson, är 28 år och kommer från Södertälje. Som ung var han en lovande hockeyspelare som siktade på att bli bäst, men en skada satte stopp för den drömmen. Idag jobbar han på ett läkemedelsföretag och är redo att slå sig till ro. Läs mer och ansök på tv4.se/bachelor.

Simon Lindström - Bachelor Sverige 2021

Årets säsong av Bachelor Sverige består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.

Simon Lindström, är 29 år och kommer från Eskilstuna men bor i Stockholm. Han är en ambitiös kille som länge jobbat inom marknadsföring men driver nu upp ett eget företag. Han jobbar även extra som modell. Nu drömmer han om den sista pusselbiten i livet. Läs mer och ansök på tv4.se/bachelor

TV4 söker en ny Bachelor Sverige 2021 - Ansök nu

Inspelningarna av Bachelor Sverige sköts i våras upp på grund av den pågående pandemin. Nu söker vi med ljus och lykta efter singelkillar som vill vara med om sitt livs äventyr. Bachelor Sverige kommer tillbaka och nu påbörjas jakten på en Bachelor för den nya säsongen.

Inspelningarna planeras att dra igång i början av våren 2021. Vi kommer naturligtvis att följa utvecklingen kring covid-19 och se till att inspelningarna genomförs tryggt och säkert för alla medverkande.

Missa inte chansen att vara med om ditt livs äventyr – och hitta den stora
kärleken.

Sök till programmet på tv4.se/bachelor

Olivia Nilsson känner sig lurad av Simon Hermansson när hon får lämna

Olivia Nilsson blir utan ros vid rosceremonin och känner sig väldigt lurad och illa behandlad av Simon Hermansson. När hon ska lämna tar hon upp med honom att det dock passade bra att träffas några veckor innan Bacheloräventyret startade men att det nu inte passar längre.

Meagan Nouis ifrågasätter Linn Schönbecks intentioner

Trots att Linn Schönbeck fått en lång singeldejt med Felix Almsved säger hon sig inte luta åt vare sig honom eller Simon Hermansson. Hon kan fortfarande inte svara på vem hon gillar mest och det gör att Meagan Nouis ifrågasätter hennes intentioner. Hon tror bara att Linn är där för sin egen skull - inte för någon av killarna.

Storbråk mellan tjejerna efter festen

Det blir stor fest för tjejerna i Bachelorvillan och under festen får Emmy Rönning höra att Linn Schönbeck sagt en massa elaka saker om henne. Emmy konfronterar Linn med uppgifterna men Linn bara går därifrån. Irritationen bland tjejerna är påtaglig.

Anna Hillgren konfronterar Simon Hermansson

Anna Hillgren går fram till Simon Hermansson under festen och konfronterar honom om vad han egentligen känner för henne. Är det ens någon mening att hon stannar kvar?

Det här är Olivia Nilsson

Olivia Nilsson är 21 år gammal och kommer från Leksand. Hon dejtade Simon Hermansson hemma i Sverige för ungefär ett år sedan och nu har hon åkt till Sydafrika för att se om det fortfarande finns några känslor mellan dem.