Stilfulla herrplagg för en smart garderob

Dags för mode med Sara och Gorjan! Vi ska titta på tidlösa klassiker för en smart garderob. Gorjan Lauseger, stylist och kreativ konsult, visar sina bästa tips för herrar.

Docka 1
Skinnjacka, HUGO Boss
T-shirt, Acne Studios
Byxor, HUGO Boss
Loafers, Tiger of Sweden

Docka 2
Overshirt i denim, Uniqlo
Jeans, Uniqlo
Vit piké, Samsøe Samsøe
Tröja runt axlarna, Samsøe Samsøe
Vita sneakers, Tiger of Sweden

Docka 3
Kostym, Oscar Jacobson
T-shirt, Filippa K
Boots, Oscar Jacobson

Visat från stången:
Mönstrat skjorta kortärm, Tiger of Sweden.
Mönstrat skjorta, BOSS.
Grön t-shirt, Stenströms.
Rosa overshirt, COS.
Mockajacka, Arket.
Denimjacka, Arket.

På bordet.
Vita sneakers,
Lågskor, converse
Dressade skor, BOSS
Strumpor, Uniqlo
Kepsar, H&M
Väska, Tiger of Sweden

Kan det vara Sveriges största koja ”Här har vi matsalen”

Sex unga grabbar från Åre har Byggt vad som kanske kan vara en av Sveriges största trädkojor. Bygget är tio meter högt och har hittills inte kostat killarna en krona och just nu gör dom succé i sociala medier med sin spektakulära trädkoja. På plats i Kojan har vi Marcus Noterius.

Så lurar du cykeltjuven

Marcus Noterius är i Åre där det snotts fler cyklar i fjol än tidigare år. Polisen har därför gjort en satsning på att försöka stoppa stölderna och berättar om sina knep för att inte bli av med sin cykel.

Löfven på EU-toppmöte mitt i regeringskris

Idag inleds ett två dagar långt EU-toppmöte i Bryssel, där 27 stats- och regeringschefer deltar. Trots regeringskrisen, kommer även statsminister Stefan Löfven att vara där. Utrikesreporter Tomas Kvarnkullen rapporterar från Bryssel.

Hade ont vid sex – led av okänd sjukdom

Vestibulit är en sjukdom som kvinnor kan drabbas av och som ger svåra smärtor i underlivet. En sjukdom som kan innebära att det gör ont vid samlag, gynundersökningar och vid användning av tampong. Studenten Jennifer Lännerholm berättar om hur hon upptäckte sjukdomen. Medverkar gör även överläkaren Nina Bohm Starke, som vill uppmärksamma sjukdomen för att hjälpa andra.