Extern länk
Början på sidans innehåll

Late Night Concert

Säsong ett av Late Night Concert blev en succé när artister som Molly Sandén, Benjamin Ingrosso, Zara Larsson, Carola och många fler intog Gröna Lund under tio sommarkvällar. Nu återvänder äntligen formatet för en säsong två när Sveriges artistelit återigen samlas - den här gången på anrika Cirkus och Hasselbacken. Säsong ett av Late Night Concert blev en succé när artister som Mol...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Per Gessle släpper musiken från TV4-programmet "Late Night Concert"

Per Gessles "Late Night Concert" i TV4 blev en hyllad tv-konsert där han framförde sina största hits i nya akustiska versioner.
Nu avslöjar Gessle att musiken ska släppas på Spotify fredagen den 15 januari. Därefter väntar CD och LP-släpp.

Uppdaterad: Publicerad: Foto: Foto: Isabelle Edsmyr/TV4

Det har blivit en årlig tradition att Per Gessle överraskar sina fans på hans födelsedag den 12 januari. I år valde Per Gessle att släppa nyheten om att musiken från det hyllade TV4-programmet "Late Night Concert" kommer släppas på digitala tjänster, cd och LP.
Albumet som döpts till “Late Night Concert - Unplugged Cirkus” kommer att släppas på fredagen den 15 januari.

Hela konserten som sändes på TV4 i december 2020, släpps både digitalt och fysiskt. Albumet innehåller 9 akustiska liveversioner av låtar från hela Per Gessles karriär, bland annat "Tycker om när du tar på mig”, "Honung och guld”, “Ömhet” och "It Must Have Been Love”.

- Grattis på födelsedagen till mig själv! Och för att fira tillsammans med er, vill jag nu släppa det här albumet.”, skriver Per Gessle på sina sociala medier.

Releasedatum:

LÄNK: Lyssna på hela albumet på Spotify

Vad är Late Night Concert? I tomrummet som skapats av livemusikens frånvaro bjöd TV4 och Live Nation in till en unik musikupplevelse tillsammans med några av Sveriges främsta artister. Sång och musik varvas med personliga samtal och reflektioner över samtiden.

Relaterat