Extern länk
Början på sidans innehåll

Bäckström

Bäckström

En originalserie baserad på Leif GW Perssons böcker om kriminalkommissarien Evert Bäckström. I huvudrollen ser vi Kjell Bergqvist.En originalserie baserad på Leif GW Perssons böcker om kriminalkomm...

Dundersuccén Bäckström fortsätter med en andra säsong

Nu är det klart att succéserien Bäckström får en säsong 2 med Kjell Bergqvist i huvudrollen. Inspelningen drar igång av början av 2021.

Uppdaterad: Publicerad:

Inspelningarna av Bäckström säsong 2 drar igång i början på 2021 i Västra Götaland samt Stockholm. Bäckström säsong 2 är till stora delar baserad på Leif G.W. Perssons roman, Den sanna historien om Pinocchios näsa. Manusen är skrivna av Jonathan Sjöberg och Dennis Magnusson och säsong 2 kommer att regisseras av Andreas Öhman och en ytterligare regissör.

- Kjell Bergqvists tolkning av Leif GWs Bäckström blev en dundersuccé på TV4 och C More. Därför känns det extra spännande att få fortsätta med en uppföljare. Den här gången har fallet koppling till en makaber speldosa, som det verkar vila en förbannelse över, så den nya säsongen andas lite mer mystik, men Bäckström är fortfarande en skitstövel med ett stort gott hjärta och mycket humor, säger Niva Westlin Dahl, Exekutiv producent på TV4/C More.