Början på sidans innehåll

Tony Irving

Tony Irving är en brittisk-svensk professionell dansare, danspedagog, koreograf och danscoach som du ser i juryn i Let's Dance.

Tony Irving är en brittisk-svensk professionell dansare, danspedagog, koreograf och danscoach som du ser i juryn i Let's Dance.

Tony Irving

2020-09-22

Harry Potter-krossen i Big Bang

1 min 11 sek

I Big Bang får de tävlande lagen i uppgift att nämna så många titlar ur Harry Potter-serien som möjligt. Det totala antalet är sju.
Efter att Kakan Hermansson och Brita Zackari svarat så gott de kunnat med några fel och några rätt så går frågan över till lag Tony Irving och Torbjörn Averås Skorup.
Som börjar rabbla titlarna. I kronologisk ordning.

Tony Irving: ”Jag gick in i hemmafru-rollen!”

8 min 55 sek

Dansprofilen Tony Irvings vardag förändrades kraftigt under pandemin - jobbtillfällena försvann, inkomsterna minskade och tiden i hemmet ökade drastiskt. Mycket av tiden av pandemin har han istället ägnat åt att pyssla i hemmet - han beskriver det som ett nästan självförsörjande hushåll - han gör sylt, saft och numera: egen bubbeldricka!

Inför Let's Dance-finalen – Tony Irving bjuder på dans med Anna

11 min

Imorgon är det dags för final i Let’s Dance 2021. Under programmets gång har vi bland annat fått se nya deltagare, nya programledare och flera nya tävlingsmoment. Och i allt det nya är det åtminstone tryggt att Tony Irving sitter på juryplatsen i vanlig ordning. Efter fem gästas av den självklara jurymedlemmen som delar med sig av tankarna om morgondagens final och hur den speciella säsongen varit.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

3 min 46 sek

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.