Bakslag för Henrik Lundqvist efter hjärtoperationen – tvingas vila

Hockeystjärnan skriver själv på Twitter

I januari opererades den svenske NHL-stjärnan Henrik Lundqvist för ett medfött hjärtfel. De första signalerna efter operationen var positiva, och det började till och med spekuleras i om supermålvakten kunde göra comeback i slutet på årets NHL-säsong.

Men en eventuell återkomst får vänta. Under söndagskvällen twittrade Lundqvist om att det tillstött komplikationer efter operationen och att en inflammation runt hjärtat tvingar honom till flera månaders ytterligare vila.

I spelaren ovan: Se vad C Mores hockeyexpert Sanny Lindström har att säga om beskedet, och vad han tror om Lundqvists fortsatta hockeykarriär.

Då återvänder äntligen Vänner-gänget till tv-rutan

Hela originalgänget från superhyllade 90-talskomedin ”Vänner” gör snart efterlängtad återkomst i tv-rutan. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer är med i en återföreningen. Tyvärr handlar det dock inte om en helt ny säsong av tv-serien. Streamingtjänsten HBO Max har nämligen avslöjat att det istället endast är ett specialavsnitt som släpps 27 maj. Mattias Bergqvist, tv-kritiker på Expressen, berättar allt vi vet om återföreningen och vilka storsummor skådespelarna dragit in genom åren.