Här är vårens snyggaste sneakers

Stylisten Gorjan Lauseger visar vårens sneakersmode – för både dam och herr.

Herr rad 1:
Acne Studios
Vans
Arket
Converse

Herr rad 2:
Filippa K
Adidas
Saucony
Veja

Herr rad 3:
Adidas
Saucony
New Balance
Acne Studios

Dam rad 1:
Adidas
Saucony
Veja
Adidas

Dam rad 2:
Acne Studios
Allbirds
Adidas
Saucony

Dam rad 3:
Reebok
Acne Studios
Saucony
New Balance

Nedre bordet:
Reebok x Masion Margiela
Veja x Rick Owens
Reebok Mini Me
Saucony
Allbirds
Adidas / Sneakers and Stuff

Rengöring för sneakers: Shoe Shame

Kan det vara Sveriges största koja ”Här har vi matsalen”

Sex unga grabbar från Åre har Byggt vad som kanske kan vara en av Sveriges största trädkojor. Bygget är tio meter högt och har hittills inte kostat killarna en krona och just nu gör dom succé i sociala medier med sin spektakulära trädkoja. På plats i Kojan har vi Marcus Noterius.

Så lurar du cykeltjuven

Marcus Noterius är i Åre där det snotts fler cyklar i fjol än tidigare år. Polisen har därför gjort en satsning på att försöka stoppa stölderna och berättar om sina knep för att inte bli av med sin cykel.

Löfven på EU-toppmöte mitt i regeringskris

Idag inleds ett två dagar långt EU-toppmöte i Bryssel, där 27 stats- och regeringschefer deltar. Trots regeringskrisen, kommer även statsminister Stefan Löfven att vara där. Utrikesreporter Tomas Kvarnkullen rapporterar från Bryssel.

Hade ont vid sex – led av okänd sjukdom

Vestibulit är en sjukdom som kvinnor kan drabbas av och som ger svåra smärtor i underlivet. En sjukdom som kan innebära att det gör ont vid samlag, gynundersökningar och vid användning av tampong. Studenten Jennifer Lännerholm berättar om hur hon upptäckte sjukdomen. Medverkar gör även överläkaren Nina Bohm Starke, som vill uppmärksamma sjukdomen för att hjälpa andra.