Fredagar 20.00

Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sök till Idol 2021!

Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Vill du bli Sveriges nästa stora stjärna men missade chansen att söka till Idol 2020? Ta det lugnt, redan nu kan du anmäla dig till Idol 2021! Klicka här för att söka till Idol 2021.

När du föranmäler dig är det viktigt att du laddar upp/länkar till ett klipp där du sjunger. En föranmälan innebär inte att du har gjort din audition. Genom att föranmäla dig kommer du senare i vår bli inbjuden till att göra en audition. Efter du gjort din
audition hör vi av oss om du går vidare och får sjunga för juryn.

Tipsa oss!
Tipsa oss gärna om en vän genom att maila: idol@tv4.se.
Beskriv din vän så bra som möjligt. Glöm inte att skicka med namn och kontaktuppgifter till den du tipsar om.

Åldersgräns
För att delta i Idol 2021 måste du fylla 16 år senast 1 september 2021.

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Idolpodden del 9: Pär Lernströms stora finalavslöjande

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av Pär Lernström som kommer med ett stort avslöjande om Idolfinalen. Dessutom berättar Nikki Amini och Alexander Kronlund vilka låtar som Idoljuryn delat ut till deltagarna i semifinalen.

Så röstar du i Idols semifinal

Vi har kommit hela vägen fram till semifinal, och på fredag är det juryn som gått in och valt låtar till Idolerna. Här är allt du behöver veta om årets semifinal i Idol!

Sandro Cavazza gästar Idols semifinal

På fredag är det dags för semifinal i Idol 2020 och för att förgylla kvällen ytterligare gästas programmet av Sandro Cavazza.