Extern länk
Början på sidans innehåll

Nöje

Nöje

Här hittar du höjdpunkter från TV4:s underhållningsprogramHär hittar du höjdpunkter från TV4:s underhållningsprogram

Här tar Magiska Boken av sig masken i Masked Singer Sverige

Se kändisen bakom • ”Har kämpat mig igenom veckor av förnekelse”

Uppdaterad:Publicerad:

Finaltrion har gjort sitt och vi har ett resultat.
Det blev en tredje plats för Magiska Boken i
Masked Singer Sverige.
– Det är inte illa, konstaterar kändisen som gömt sig bakom masken.

Efter att finaltrion bestående av Maneten, Karamellen och Magiska Boken gjort upp om pallplatserna i Masked Singer Sverige har även samtliga tagit av sig sina masker och visat sina rätta jag.

Magiska Boken visade sig vara den kändis som Pernilla Wahlgren gissat på de senaste fredagarna, Vanna Rosenberg. Hon knep en tredje plats i tävlingen – något hon är långt ifrån missnöjd med.

– Det är inte illa med tanke på alla fantastiska deltagare och dräkter. Det känns spektakulärt måste jag säga. Jag tänker att med min underbara dräkt, men också knepiga rörelsemässigt, så är det härligt att rösten fått bära mig och jag fått bära min dräkt, säger hon till TV4.

Här får vi veta: Vem är Magiska boken?
Här får vi veta: Vem är Magiska boken?

Barnens misstankar när de såg Vanna i tv-rutan

På grund av logistiska skäl behövde hennes make veta om hennes medverkan, men utöver det har hon hållit det hemligt för sina nära och kära. Men barnen var inte så lätta att lura som hon hoppats på.

– Det ska ju sägas att mina barn tittade och sa efter kanske tre sekunder, ”men mamma det där låter som du”. Och min dotter sa ”mamma, är det du?”. Jag har kämpat mig igenom veckor av förnekelse. Men det är svårt, barn är så snabba på att höra sånt och sen har de bara blivit säkrare och säkrare. Jag har varit kryptisk så som mammor försöker vara.

Så det blir kanske ingen superchock hemma i tv-soffan?

– Jag tror tyvärr inte det, jag har ju hoppats på det. Att de ska tappa popcornskålen och studsa och dansa indiandans, men det kanske inte blir så. Men däremot mina syskonbarn som är yngre – dem skulle jag gärna vilja se när de ser att masken åker av. Där har det varit på helspänn på ett annat sätt!

Vanna har fått frågan om att medverka i programmet inför varje säsong, men först nu fanns det möjlighet att tacka ja.

– Tidigare har jag varit tvungen att tacka nej, men det blev väldigt besvikna barn då eftersom de älskar Masked Singer. De har sagt att ”mamma, om du får frågan igen måste du säga ja”. Det är ett löfte jag gett, men de vet att jag jobbar mycket. Det finns ingen garanti att det finns en möjlighet att medverka, det kräver mycket tid, säger hon.

Därför tror Felix att Magiska boken är Petra Mede – se hela uppträdandet här
Därför tror Felix att Magiska boken är Petra Mede – se hela uppträdandet här

Relaterat