Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Filip och Anis klara för final i Let’s dance 2021

PROGRAMINFORMATION
Efter en semifinal med otroligt hög och jämn nivå där juryn delade ut flera 10-poängare blev det Filip Lamprecht och Anis Don Demina som tog hem finalplatserna.

– Jag fattar ingenting, säger både Filip och Anis chockat efter programmet slut.

Keyyo som dansar med Hugo Gustafsson fick minst antal röster och missar därmed en finalplats och landar på en tredjeplats.

–Jag är så tacksam över att det blev just Hugo som jag fick dansa med, säger Keyyo. 

Dansparen har i säsongens semifinal dansat Triodans med en jurymedlem, något som aldrig skett tidigare i Let’s dance. De fick också chans på revansch i en dans som juryn ville se en förbättring i. 

Vid programmets slut väntade ingen duell utan det var efter juryns poäng och tittarnas röster som det stod klart att årets finalister är Filip och Anis. 

 Nu väntar en final där dansparen ska visa upp tre danser varav ett är ett shownummer. 

 

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.