Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.

Årets kvartsfinal öppnades med ett Hollywood-inspirerat dansnummer som öste på med glitter och glamour. Programledarna Petra Mede och David Lindgren inledde kvällen med att prata med juryn.

- I år är nivån väldigt hög och ikväll kommer vi att kräva det man normalt kräver i en final, sa jurymedlemmen Dermot Clemenger.

Vi fick se hög konkurrens och det nya momentet "Instant dance" innan det stod det klart att det blev Michel Tornéus och Anis Don Demina som skulle duellera.

-      Låt bäste man vinna, sa jurymedlemmen Ann Wilson innan deltagarna gick ut på dansgolvet för att dansa om den sista semifinalplatsen.

Efter en spännande duell där båda dansparen dansade rumba blev det Michel som blev tvungen att lämna Let’s dance och därmed missar semifinalen.

-      En fjärdeplats svider och jag hade gärna varit kvar med alla fina vänner, sa Michel efter duellen.

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.