Årets säsong av svenska Bachelor har blivit en riktig tittarsuccé. Med två killar istället för en dubblerades inte bara chansen till kärlek utan också spänningen – och dramatiken. Inför nästa säsong satsar nu produktionen ännu hårdare på att programmet ska skapa långvarig kärlek.

– 2020 gäller det att gå all in. Målet är ett frieri i sista avsnittet, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, och fortsätter:

– Bachelor är den optimala personliga dejtingtjänsten. En hel tv-redaktion som gör allt för att hitta en perfekt matchning går inte att hitta någon annanstans. Nu börjar jakten på modiga singelkillar som inser vilken unik chans det är, säger Hans Abrahamsson.

Produktionen söker nu med ljus och lykta efter kärlekstörstande ungkarlar som vill hitta sin stora kärlek och uppmanar alla som känner någon som skulle passa att skicka in tips.

– Bachelor har en stor och oerhört lojal publik. Nu hoppas vi att denna kärleksarmé mobiliseras och överöser oss med tips. Nästa bachelor kan vara en kompis, en granne, en son, en bror eller kanske ett ex. Han kanske inte ens bor i Sverige? Huvudsaken är att han verkligen är redo att stadga sig, säger Hans Abrahamsson. 

Tipsa oss eller sök här!