Kommer i höst

Artiklar från september 2016

Det här är Miranda Högberg

Miranda Högberg

Miranda Högberg är 29 år gammal och arbetar som optikerassistent i Nyköping. Hon söker kärleken i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Anna Fredborg

Anna Fredborg

Anna Fredborg är 30 år gammal och kommer ursprungligen från Borlänge. Nu bor hon i Stockholm där hon jobbar som Talent Manager och rekryterare inom IT-branshen. Hon är en av de tjejer som söker kärleken i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Carolina Calheira Diestel

Carolina Calheira Diestel

Carolina Calheira Diestel är 24 år gammal och bor i Malmö där hon arbetar som värdinna. Hon är en av tjejerna som söker kärleken i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Ellinor Gunnarsson

Ellinor Gunnarsson

Ellinor Gunnarsson är 29 år gammal och bor i Stockholm. Där arbetar hon i checkin-disken på Arlanda flygplats. Hon är en tjejerna som letar efter kärlek i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Emelie Larsson

Emelie Larsson

Emelie Larsson är 27 år gammal och bor i Lindesberg. Där arbetar hon som barnskötare. Hon är en av tjejerna som söker kärleken i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Annica Olsson

Annica Olsson.

Annica Olsson är 32 år gammal och kommer från Frösön. Hon är egenföretagare och studerande, men har varit på resande fot den sista tiden. Hon är en av tjejerna som hoppas finna sin stora kärlek i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Jenny Amin

Jenny Amin

Jenny Amin är 25 år gammal och bor i Enskede i Stockholm. Hon arbetar som undersköterska och är en av tjejerna som hoppas finna kärleken i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Malin Ljungberg

Malin Ljungberg

Malin Ljungberg är 25 år gammal och bor i Stockholm. Hon jobbar som marknadskoordinator och hoppas nu att hon ska träffa sitt livs kärlek i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Martina Schille

Martina Schille

Martina Schille är 27 år gammal och bor i Malmö. Till yrket är hon barnspecialistsjuksköterska och nu hoppas hon hitta sitt livs stora kärlek i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Melissa Miller

Melissa Miller

Melissa Miller är 29 år gammal, egenföretagare och kommer från Borlänge. Hon är en av tjejerna som hoppas hitta sitt livs kärlek i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela
Visa fler