Sponsorer

Slut för säsongen

Artiklar från september 2016

Det här är Miranda Högberg

Miranda Högberg

Miranda Högberg är 29 år gammal och arbetar som optikerassistent i Nyköping. Hon söker kärleken i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Här är kvinnorna som söker kärleken i Bachelor – När leken blev allvar

Alla tjejerna i Bachelor - När leken blev allvar

Förra årets kärlekssuccé är tillbaka i Sjuan. I det omtumlande äventyret Bachelor – När leken blev allvar söker singeltjejer efter kärleken i årets Bachelor Sebastian Ljungberg. Tjugo sprudlande och färgstarka tjejer kastar sig in i kärlekskampen på paradisön Aruba för att vinna hans hjärta.

Läs hela

Det här är Anna Fredborg

Anna Fredborg

Anna Fredborg är 30 år gammal och kommer ursprungligen från Borlänge. Nu bor hon i Stockholm där hon jobbar som Talent Manager och rekryterare inom IT-branshen. Hon är en av de tjejer som söker kärleken i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Annica Olsson

Annica Olsson.

Annica Olsson är 32 år gammal och kommer från Frösön. Hon är egenföretagare och studerande, men har varit på resande fot den sista tiden. Hon är en av tjejerna som hoppas finna sin stora kärlek i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Carolina Calheira Diestel

Carolina Calheira Diestel

Carolina Calheira Diestel är 24 år gammal och bor i Malmö där hon arbetar som värdinna. Hon är en av tjejerna som söker kärleken i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Ellinor Gunnarsson

Ellinor Gunnarsson

Ellinor Gunnarsson är 29 år gammal och bor i Stockholm. Där arbetar hon i checkin-disken på Arlanda flygplats. Hon är en tjejerna som letar efter kärlek i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Emelie Larsson

Emelie Larsson

Emelie Larsson är 27 år gammal och bor i Lindesberg. Där arbetar hon som barnskötare. Hon är en av tjejerna som söker kärleken i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Emma Johnsson

Emma Johnsson

Emma Johnsson är 37 år gammal och bor i Eksjö. Hon jobbar som modell, visual merchandiser och har nyss klarat alla tester för att bli deltidsbrandman. Hon hoppas hitta sin stora kärlek i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Emma Kozan

Emma Kozan

Emma Kozan är 45 år gammal och arbetar som enhetschef på vård- och omsorgsförvaltningen i Örebro. Där bor hon tillsammans med sin 9-årige son varannan vecka och varannan vecka själv. Nu söker hon den rätte att dela resten av liver med i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela

Det här är Jennie Seling

Jennie Seling

Jennie Seling är 29 år gammal, bor i Täby och arbetar som utbildnings- och marknadskoordinator. Hon hoppas hitta sin stora kärlek i Bachelor - När leken blev allvar.

Läs hela
Visa fler