På måndag kommer Cherryl, Lisa, Ella, Patricia och Eleonor komma in i Bachelor och röra om i grytan ordentligt – men redan nu får vi stifta bekantskap med dem i Tjejerna avslöjar allt.

– Jag är väldigt peppad, men också väldigt nervös. Man vet ju inte hur man tas emot, säger Cherryl.

Och mycket riktigt verkar originaltjejerna långt ifrån nöjda med den nya konkurrensen.

– De där Magalufbrudarna kan åka någon annanstans, där de hör hemma, säger Emmy Rönning i programmet.

– Det är störigt att det kommer in fem nya tjejer. Jag hade kanske förväntat mig att det skulle komma någon, men inte såhär många, säger Hannah Forsdahl.

Men även de nya tjejerna har ett och annat att säga om sina konkurrenter.

– Jessica S, Isabella E och Emmy R ser ju likadana ut. Det hade kunnat vara samma tjej, säger Lisa. 

Eleonore, som sedan tidigare känner både Nathalie Brydolf och Emilia Björklund, uttrycker sig såhär:

– Visst är det jättekul att jag känner folk, men det blir lite tråkigt eftersom jag kommer krossa deras hjärtan.

Anledningen till att produktionen valde att ta in nya tjejer var att jämna ut oddsen mellan Simon och Felix.

– Ett antal nya tjejer fick i hemlighet se bilder och filmer på Felix redan hemma i Sverige. Några blev superintresserade av honom och det är de tjejerna som nu kommer in i programmet. Att de rest hela vägen till Sydafrika för Felix skull ger såklart honom ett försprång till deras hjärtan, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, och fortsätter:

– Simon gillade först inte att det kom in nya tjejer, men han lyckades givetvis snabbt charma dem också. Så de nya tjejerna hamnade snart i samma dilemma som de ursprungliga: Är man Team Simon eller Team Felix?

Nya tjejerna:

Cherryl Jenkins, 25, Göteborg

Cherryl är en glad tjej med glimten i ögat, som beskriver sig själv som temperamentsfull men omtänksam. Hon har varit singel i nästan hela sitt liv eftersom hon fokuserat på karriären men nu är hon redo att hitta den stora kärleken – gärna en snygg kille med glasögon...

Lisa Englund, 28, Stockholm

Lisa kommer ursprungligen från Örebro men har bott i Stockholm i sju år. Hon jobbar som butiksbiträde men är även hobbytatuerare. Hon beskriver sig själv som lite goofy och vill hitta en kille att skratta och ha kul med. ”Jag vill inte ha någon som är skraj”, säger hon.

Ella Eerolainen, 27 år, Lahti (Finland)

Ella flyttade till Sverige för att studera till läkare. Hon drivs av en stor nyfikenhet och sökte till Bachelor för att lära sig mer om sig själv. Hon är försiktig när det kommer till relationer eftersom hon blivit bränd tidigare men hoppas att den stora kärleken väntar runt hörnet – eller kanske i Sydafrika.

Patricia Hanjikova, 24, Stockholm

Patricia är en tjej som säger vad hon tycker och tänker. Hon kom till Sverige från Slovakien när hon var tio år. Under sitt vuxna liv har hon haft ganska mycket otur i kärlek men nu hoppas hon hitta en snäll kille som hon verkligen kan lita på. 

Eleonor Lagerkvist, 25, Stockholm

Eleonor är ett riktigt yrväder som osar självförtroende. Hon blev singel för ett drygt år sedan och har sedan dess dejtat en del men utan att hitta rätt. Med ständiga myror i brallan passar det Eleonore bra att ha flera olika jobb – idag jobbar hon både i butik om inom event. Nu fattas bara kärleken!