- Vi firar 5 års-jubileet både genom att resa till Sydafrika men vi gör också dubbelt så många avsnitt. Det känns helt fantastiskt, säger Malin Stenbäck, programledare för Bachelor Sverige, på plats i Sydafrika.

"Känner sparkar i magen under rosceremonin"

Malin Stenbäck är gravid under inspelningarna av Bachelor Sverige 2019.
- Det är en helt ny situation att både vara gravid och samtidigt programledare. Det är klart det är speciellt att stå på rosceremoni och samtidigt sparkar det i kroppen. Det är en ny känsla - men härlig.

"Stöter på lejon på väg till jobbet"

- Vi är ett team på över 100 personer som jobbar i produktionen. Sen är det ju extra spännande att vi, på väg till jobbet, stöter på elefanter och lejon. Det är en del av allt som kommer göra det här äventyret så spännande!

Om årets stora twist säger Malin:

- Vi har ju två Bachelors denna säsong. Det har aldrig prövats tidigare i hela världen. Simon har ingen aning om att det kommer in en ny Bachelor. Jag tror han kommer tycka det är tuff men jag tycker det är helt rätt. Vi har 23 tjejer som rest över halva jordklotet för att prova lyckan. Om vi kan dubbla deras chanser så är med på noterna, avslutar Malin Stenbäck.

Bachelor sänds 4 dagar i veckan i Sjuan och TV4 Play.