– Det känns svindlande att tänka att en av dessa tjejer är kanske den jag skaffar familj med, säger David. Säsongsstart för Bachelor är 15 oktober på TV4 Play och i Sjuan.

– Jag längtar otroligt mycket efter att bli förälskad. Det är något av det mest fantastiska som finns. Jag är med i Bachelor för att träffa min stora kärlek i livet. Jag är supertaggad, kan inte vänta en sekund till! säger David Möller.

– Tjejerna i årets Bachelor är något alldeles extra. De är färgstarka karaktärer med ett enda mål i sikte; Davids kärlek. Och vägen dit kantas av lika mycket äventyr och skratt som tårar, konflikter och knivskarp konkurrens. Vi är chockade att David väckte så starka känslor hos tjejerna. På så kort tid. Det har vi aldrig varit med om tidigare, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent.

Följ även med bakom kulisserna i tittarsuccén Tjejerna avslöjar allt som visas direkt efter Bachelor på TV4 Play. Programledaren Malin Stenbäck ställer allt på ända när hon visar smygfilmat material och bortklippta scener som ofta ger en helt ny bild av vad som hänt. Även tjejerna får fritt fram att berätta sin version av hur allt egentligen gått till i bachelorparadiset.


Bachelor – När leken blev allvar
 sänds måndagar och tisdagar på TV4 Play och kl 21.00 i Sjuan. Programmet sänds i 24 avsnitt med start måndagen den 15 oktober.

Tjejerna i Bachelor 2018:

Evana López, 21 år, Enköping
Evana älskar att resa och kommer direkt till Bachelor från en resa i Indien. Hon tycker om att meditera, yogar gärna och gillar att träffa nya människor. Evanas resekompanjon är en ukulele som hon döpt till Amigo.

Stina Jacobson, 35 år, Falkenberg
Hon älskar att träffa nya människor och träning, gärna zumba! Hon tycker om människor och möten, att se alla med öppna ögon! Stina har en fantastisk energi som smittar av sig, vare sig man vill eller inte!

Isabelle Nordström, 25 år, Stockholm
Storstadstjejen Isabelle är en skarp nätverkstekniker som dessutom är en fena på makeup, att dansa och rappa egenkomponerade texter. Hon framför en rap till Davids ära, undrar om det räcker för att de ska bli kära?

Eleni Väänänen, 31 år, Göteborg
Sångfågeln Eleni är den omtänksamma ambulanssjuksköterskan som älskar att styrketräna. Eleni är väldigt stolt över sin vältränade rumpa.

Li Åvall, 30 år, Stockholm
Hon jobbar som personlig tränare, massör och modell. Men mest av allt tycker hon om att vara med sin hund, Bruce.

Sofia Stenborg, 29 år, Göteborg
Äventyraren Sofia gillar att åka motorcykel, skidor, friluftsliv och hästar. First impressions last och Sofia gör årets mest spektakulära entré när hon kraschar med en mc framför Davids fötter första kvällen.

Olivia Roslund, 27 år, Stockholm
Olivia är en pigg och peppad tjej som pluggat i både Paris och Milano. Olivia gillar att umgås med vänner och familj, resa, träna och träffa nya människor.

Ellen Stoffels, 28 år, Stockholm
Ellen är en optimistisk och äventyrlig tjej uppvuxen i Antwerpen, Belgien. Sedan två år bor hon i Stockholm och jobbar som information coordinator.

Michaela Lindman, 27 år, Stockholm
Michaela är en social och omtänksam undersköterska från Lidingö i Stockholm. Hon umgås gärna med sin mormor och sin hund på fritiden.

Mathilda Nilsson, 26 år, Falun
Mathilda är en riktig helylletjej från vackraste Dalarna. Hon älskar hästar och drömmer om att bo på en hästgård.

Malin Svantesdotter, 35 år, Stockholm
Malin är driven och ambitiös, en karismatisk person som alla lägger märke till. Hon trivs i sin lägenhet i Stockholm där hon tycker om att mixa secondhand med Svenskt Tenn.

Gabriella Bylund, 24 år, Västerås
Gabriella är en sångfågel som tycker om att umgås med vänner, träna och laga mat.

Mikaela Hallal, 28 år, Stockholm
Mikaela är en kreativ och modeintresserad visual merchandiser som drömmer om ett eget klädmärke.

Lydia Eriksson, 24 år, Stockholm
Lydia är en kreativ och konstnärlig tjej från Stockholm. När hon är ledig gillar hon att åka på roliga utflykter, hemmakvällar med tacos och att måla.

Elina Elwinson, 26 år, Göteborg
Elina är den spontana och energiska sjuksköterskan som gillar inredning, att träna och resa. Elina har redan tidigare spanat in polis-David på Sahlgrenska sjukhusets akutmottagning. Kommer David känna igen henne?

Felicia Lindström, 29 år, Stockholm
Felicia är ambitiös, driven och utåtriktad. Hon älskar att träffa nya människor och få nya erfarenheter.
Hon jobbar som redaktör och tränar kickboxning.

Malin Bernhardsson, 38 år, Köping
Malin är en fartfylld tjej som inte backar för svåra utmaningar – i somras tog hon sig igenom hinderbaneloppet Toughest.

Michelle Leandersson, 27 år, Sölvesborg/Stockholm 
Michelle är en glad och framåt person som älskar äventyr. Hon jobbar som entreprenör, eventansvarig, med film och som PT.

Anna Johansson, 33 år, Göteborg
Anna är en cool tjej som älskar att träffa nya människor, dans och mode. Hon jobbar som frisör i Göteborg, älskar att laga mat och att bjuda över vänner på middag, men trivs också i naturen.

Aida Mikaifer, 34 år, Uppsala
Aida Mikaifer är full av positiv energi. Hon bor i Uppsala där hon jobbar som personlig assistent. Hon gillar dans, träning, resor och att umgås med sina vänner.

Hedvig Friberg, 24 år, Malmö
Hedvig är en glad och sprallig tjej som älskar att resa. Hon drömmer om ett händelserikt liv och helst vill hon bo utomlands under kalla vintermånader.

Rebecca Nymo, 24 år, Umeå
Sporttjejen Rebecca älskar djur och att resa, men favoritaktiviteterna är ingen walk in the park direkt – hon tränar tuffa kampsporter som thaiboxning och MMA.

Tove Mikaelsson, 28 år, Stockholm
Tove är en härlig tjej som pluggar till beteendevetare på dagarna och är DJ på nätterna. Hon har båda fötterna på jorden, bor tillsammans med sin katt Affe och gillar dans och träning när hon är ledig.