Kuststaden Parga var basen för inspelningarna och här hittar man också många av alla de dejtplatser som syns under säsongen. Staden ligger som en färgsprakande amfiteater runt den pittoreska hamnen och det är lätt att tro att man befinner sig på en ö, med läget vid vattnet, det varierande kustlandskapet med småöar, vikar och sund.

-  Det är ett av de vackraste ställena jag varit på, och det är genuint och äkta, sa David under sin tid i staden.

Både i staden och runt omkring Parga ligger flera fina sandstränder, såsom Lichnos Beach där David kör vattenskoter med Hedvig eller Valtos Beach där Karin dalar ner från himlen i sin fallskärm och avbryter Elinas efterlängtade dejt med David.

Precis innan man kör in i staden ligger lyxvillan där David bodde, tränade och vilade ut mellan alla dejter. Här bjöds både Michelle och Mathilda på romantiska dejter och på hotellets spa fick Camilla njuta av en härlig stund tillsammans med vår Bachelor. 

Nere i Pargas hamn har vi fått följa Davids kärleksfulla kväll under matfestivalen med Gabriella.

- Man lever i en dröm här, säger Gabriella under dejten.

Här fick även David lära sig dansa Zorba med Lydia, och de fick en oförglömlig Mama Mia-afton på en taverna då tjejerna framförde sin Abba dans.

Längre upp i den lilla staden vindlar smala gränder med butiker, tavernor och gömda små barer där David bjudit tjejerna på romantiska ögonblick. På en av barernas takterrasser målade David tillsammans med Sofia och Li.

Strax utanför Parga ligger små mysiga och ibland öde öar och till en av de minsta som bara består av det lilla kapellet Agios Nokolaus tog David med sig Hedvig för en romantisk stund.

- Detta är så romantiskt. Det är verkligen så fint här, sa Hedvig under dejten på ön.

Strax efter är de åter i närheten av Parga för att avrunda med en mysig filmstund i den lummiga naturen vid Valtos Beach. Några dagar tidigare seglade David katamaran genom det kristallklara vattnet ihop med några av de andra tjejerna för att ta sig bort till en av de exotiska vikarna i området. 

Och det är precis den variation som Parga bjuder på - en perfekt plats för ett kärleksäventyr. Vad kan man mer önska?

Cirka 30 minuter norr om Parga ligger Sivota där årets kvinnliga deltagare bodde i en stor villa med gym, pool, helikopterplatta, och en enorm trädgård.

Likt Parga är Sivota kuperat och mycket naturskönt med fantastiska utsikter och en liten fin hamn. Det var här tjejerna vistades och förberedde sig under tiden de väntade på nästa dejt och rosceremoni. I den gamla fiskebyn breder lyxvillorna och de exklusiva hotellen ut sig. Rakt nedanför tjejernas hus ligger ett hotell dejter spelades in.

-  Herregud tjejer! Kolla solnedgången, ropar Li i ett avsnitt till de andra tjejerna.

För det är Sivota grekerna själva menar har den vackraste solnedgången.

Bara några minuter med båt ut från hamnen ligger den fina ö dit David tog med Li för en romantisk dag med fiske, bad och sol.

-  Vad mer kan man önska, sa David om upplevelsen.

Bachelor har aldrig tidigare haft så många och fantastiska äventyr. De mest utmanande äventyren spelades in i bergsregionen Zagoria. Vyerna över bergen är pampiga och här ligger en av världens djupaste raviner.

- Det är helt fantastisk med alla berg och floder, sa Evana under flygturen över området.

I bergen finns naturpooler med sötvatten och på floden som löper genom hela regionen fick några av deltagarna uppleva forsränning, och i skog och berg gick de på tryffel-jakt.

I bergsbyarna finns hotell, restauranger och stenhus med anor från 1700-talet.