Efter förra säsongens stora tittarsuccé är Bachelor tillbaka i höst, och det med besked. Med Sydafrikas maffiga solnedgångar som kuliss når romantiken nya höjder och starka känslor får utrymme att växa. Säsongen bjuder på flera överraskningar och förstås chansen att finna den stora kärleken. Årets Bachelor är heller ingen vanlig drömkille, han är 29-åriga hockeykillen Simon Hermansson från Örnsköldsvik.

Simon beskriver sig själv som en trygg kille, omtänksam och lugn. Han bor i Nynäshamn där han har en dotter från ett tidigare förhållande. Simon hoppas på att träffa sitt livs kärlek och bilda familj. Han hoppas att den tjej han hittar ska se Lily som sin egen dotter.

- Jag är så redo man kan bli att träffa någon jag kan ge mitt allt till, säger Simon.

Så söker du till Bachelor 2019

Simon gillar klipska tjejer som kan utmana honom. Han beskriver sig själv som glad och positiv, som också har en driven och viljestark sida.

- Simon har både den tuffa ytan och det varma inre. En hockeyhunk med ett hjärta av guld. Att han är singel är egentligen helt obegripligt. Men vi är tacksamma att han väljer Bachelor för att hitta sitt livs stora kärlek. Jag vill uppmana tjejer att söka. Den här chansen kommer inte tillbaka, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent.

Simon Hermansson är Bachelor 2019 i TV4

Det här är Simon Hermansson i Bachelor 2019
Ålder: 29 år
Bor: Örnsköldsvik
Familj: Dottern Lily