Bästa bonden

Svenska bönder gör upp om titeln Sveriges bästa bonde och en prissumma på en kvarts miljon kronor. För att ta sig ända in i mål måste deltagarna vinna tävlingar som ko-memory, fårlabyrinten och traktorcurling. Tävlingar där det krävs både hjärta, hjärna och uthållighet.

Arvingarna släpper julmusik – här får ni ett smakprov

Arvingarnas nya julalbum spelas flitigt i radio och snart kan vi se de i programmet "Arvingarnas jul - hemma hos Lasseman".
Dessutom blev det nyligen klart att Arvingarna är med i Mello igen nästa år.
Nu gästar de Nyhetsmorgon för att sprida fin julstämning inför andra advent, med nyskrivna låten "När snön faller ner".

Här är bästa modetipsen inför jul

2020 är inget normalt år och det är viktigt att vi försöker göra vad vi kan för att få till lite festligare stämmning under jul, även om vi bara är hemma. Modeexperten Emilia De Poret ger oss sina bästa modetips.

Efter dagar av gråväder – här finns helgens solchanser

November har bjudit på regn och snö i hela Sverige och halkan har slagit till på sina ställen. Under andra advent så kan det bli solglimtar på ett par platser i landet, störst solchans är det på västkusten.

Experterna varnar: Tredje våg efter julhelgerna

Den andra vågen av smittspridning i Sverige ser att att vara på väg att avta. Men nu varnar experter för att mycket tyder på en tredje våg efter nyår. Epidemiologiprofessor Joacim Rocklöv menar att smittan riskerar att dra iväg kraftigt efter helgerna, om vi inte håller nere resor och privata sammankomster ordentligt.

Loreen om sin entré i Så mycket bättre: "Känns som mitt program"

Ikväll gör artisten Loreen entré i huset på Gotland och Så mycket bättre där hon ska överraska de övriga deltagarna. Hon gästar oss och berättar för Jenny Alversjö om hur det känns att tolka andras låtar, och om första gången hon sjunger på svenska. Dessutom har vi med oss Jakob Hellman på länk där han bland annat berättar om långa pausen efter hyllade debuten.

Nyhetsmorgon 6 december

Hur uppstod egentligen våra jultraditioner? Det får vi svar på i dagens Nyhetsmorgon. Vårdpersonal delar med sig av sina egna berättelser gällande situationen på landets sjukhus och Jessica Frej bjuder på julmat baserat på säsongens råvaror.

Marcus: Här är partiledaren vi helst äter julbord med

Marcus Oscarsson avslöjar vilken partiledare som vi helst äter julbord med. Dessutom avslöjar han favoriter på julordet och vilken person vi helst har till bordet ifall man får välja på vem som helst som inte är politiker.

Målvaktstabbe sänkte Bilbao

Athletic Bilbaos målvakt Unai Simón svarade för ett grovt misstag i förlustmatchen mot Celta Vigo.

Idol-Nadja efter vinsten: "Nu vill jag skriva musik"

Igår kväll vann Nadja Holm Idol 2020. Nu gästar hon Nyhetsmorgon och berättar om känslorna efter segern. "Jag har varit mig själv hela tiden" berättar vinnaren i Nyhetsmorgon.

Professor Matti Sällberg svarar på tittarnas frågor om coronavaccin

Nu när vi närmar oss vaccinering mot covid-19 är det många som har frågor kring hur det går till och vad som händer i kroppen när vi tar ett vaccin. Vaccinforskaren Matti Sällberg har svaren, och svarar på frågor som ni tittare skickat in till oss på redaktionen.

Marcus: Här är partierna som vill ha böter på kastade fimpar

Cigarettfimpar har blivit en politisk fråga och nu vill flera partier förbjuda nedskräpning av fimpar. Marcus Oscarsson berättar vad olika partier tycker i frågan, och så avslöjar han vilken partiledare vi helst vill äta julbord med.

TV4Nyheterna LIVE

TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Tipsa oss gärna om nyheter på nyheterna@tv4.se eller mms:a till nummer 71444. Du kan också skicka in ditt tips krypterat via https://tv4.23c.se/.

Nyhetsmorgon 5 december

Vi lär oss hur vaccinet mot covid-19 fungerar och Fredrik Eriksson bjuder på adventsmiddag. Cecilia Malmström berättar om sina chanser att bli ny generalsekreterare för OECD och Arvingarna bjuder på julmusik. Vi gästas även av segraren av Idol 2020.

V75 Direkt

Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

V75 Direkt

Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

V75 Direkt med V4

Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

Efter fem

Dagsfärskt aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby, Anna Brolin och Axel Pileby i spetsen. Fokus ligger på heta ämnen och intressanta gäster.

Malou efter tio

Malou von Sivers bjuder in gäster till långa intervjuer, nyfikna frågor och engagerande diskussioner. Varje dag har ett aktuellt huvudtema och programmen avhandlar allt från forskning av olika slag till relationer och livsöden.

Bingolotto

Bingolotto och programledare Lotta Engberg gästas av musikern Uno Svenningsson. Husband under ledning av Mattias Bylund.

Hockeylördag - Skellefteå - Brynäs

Hockeylördag med ishockey från Skellefteå Kraft Arena där Skellefteå ställs mot Brynäs i den 24:e omgången i SHL. I studion finns Björn Oldeen, Johan Tornberg och Niklas Wikegård.