Beck

Se alla filmer på C More
Se alla filmer på C More

Senaste från Beck

Premiär för nya Beck-filmer – Martin Wallström i ny central roll

Den 6 november är det premiär för Beck – Undercover på C More, den första av fyra nya Beck-filmer. I denna film får tittarna lära känna en ny karaktär spelad...

Den 6 november är det premiär för Beck – Undercover på C More, den första av fyra nya Beck-filmer. I denna film får tittarna lära känna en ny karaktär spelad av Martin Wallström (Mr. Robot, Snabba Cash, Johan Falk) som kommer röra om ordentligt i Beck-gruppen framöver. Den andra filmen, Beck – Utom rimligt tvivel har premiär 4 december.

De kommande fyra filmerna (Beck 39-42) är en direkt fortsättning på där vi lämnade Martin Beck (Peter Haber) sist. Polisarbetet fortsätter som vanligt men under ny ledning av Alexandra ”Alex” Beijer (Jennie Silfverhjelm) som rekryterades till stationen efter att ha slutfört ett internationellt uppdrag i Mellanöstern. Martin har i sin tur tagit över efter Klas Fredén (Jonas Karlsson) som fått ett ännu tjusigare chefsuppdrag på NOA.

Beck-gruppens sammansättning är den samma: Oskar (Måns Nathanaelson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) och Steinar (Kristofer Hivju). Morden som ska utredas blir allt grövre och utförs av alltmer avancerade gärningsmän från alla samhällsgrupper och Beck-gruppen står denna gång inför en ny rad riktigt svårlösta fall. Beck-gruppen lär också känna en ny karaktär, Josef (Martin Wallström), som verkar leva ett dubbelliv. Kan man verkligen lita på honom?

Martin Wallströms karaktär Josef kommer få en alltmer central roll i de kommande filmerna. Martin har tidigare haft roller i flera TV4- och C More-produktioner som Johan Falk, Morden i Sandhamn, Maria Wern och Snabba cash - Livet deluxe. Närmast har han haft en stor roll som Tyrell Wellick i internationellt hyllade och Golden Globe-vinnande cyberthrillerserien Mr. Robot.

Synopsis: Beck – Undercover (Beck 39). Premiär på C More 6 november
En ung kille har hittats mördad och Beck-gruppens arbete med mordet pekar i riktning mot ett knarknätverk. Klas Fredén har under lång tid haft nätverket under uppsikt, och han vill inte att hans utredning, som är inne i en kritisk fas, ska äventyras. Han låter dock Beck-gruppen, med Alex Beijer i spetsen, på nåder få arbeta parallellt med mordutredningen. Detta får Alex att hamna på ständig kollisionskurs med Fredén.

Konflikten gör att Martin Beck, numera chef, blir involverad i sin forna grupps arbete, något som livar upp honom. Steinar har det svårare, han slits mellan arbetet och längtan efter sina barn som efter separationen bor i Oslo. Oskar och Jenny försöker råda bot på Steinars ensamhet genom att få honom att prova Tinder.

Synopsis: Beck – Utom rimligt tvivel (Beck 40). Premiär på C More 4 december
Under ett ingripande görs ett makabert fynd i bakluckan på en bil och Beck-gruppen hamnar snabbt i skottlinjen för en tillsynes kallblodig mördare. Men saker är inte vad de verkar. Gruppen blir föremål för en påfrestande internutredning och Oscar hamnar i ett riktigt svårt dilemma.

Det blir Alex uppgift att lösa en både ovanligt och ofattbart grym mordgåta medan Beck-gruppen riskerar att falla samman inifrån. Martin Beck är tveksam till hennes sätt att hantera fallet, samtidigt som han själv tycks genomgå en personlighetsförändring. Pressen på Beck-gruppen blir hård, både internt och externt när media får nys om den misslyckade polisinsatsen och det sorgliga fyndet i bakluckan. Det här ska visa sig bli ett av gruppens mest emotionella fall.

Beck-filmerna bygger på författarparet Maj Sjöwall och Per Wahlöös karaktär och deckarsvit om Martin Beck. Filmerna produceras av Tomas Michaelsson på Filmlance, som är del av Banijay. Niva Westlin Dahl är exekutiv producent för projektet på C More och TV4. För regi står Pontus Klänge (Springfloden, Arne Dahl) och Lisa Ohlin (Wallander, Simon och ekarna). Johan BogaeusVeronica ZaccoFredrik Agetoft och Stefan Thunberg har skrivit manus. Beck är en samproduktion mellan C More, TV4, Nordisk Film och den tyska tv-kanalen ZDF. Beck distribueras internationellt av Banijay Rights.

Beck 41-42 har premiär på C More under våren 2021.

Alla Beck-filmer går att se när du vill på C More.

Om C Mores och TV4:s dramasatsning

Det högkvalitativa innehåll som TV4 och C More levererar till tittarna och användarna gör oss mer relevanta i dag än någonsin tidigare. I en tid när alla tittar helt på sina egna villkor skapar vi innehåll och tjänster som berör och engagerar – och som samlar Sverige. 

TV4 och C More befinner sig i en expansiv satsning på svenskt drama och har det gångna året premiärvisat nya originalproduktioner som Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighetBröllop, begravning och dop och Hamilton. I innehållsportföljen finns också klassiska varumärken och publikfavoriter som SolsidanGåsmamman och Beck.

Om Filmlance

Filmlance International grundades 1988 och är idag ett av Sveriges största produktionsbolag. Under de senaste trettio åren har bolaget producerat publik- och kritikerhyllade långfilmer för både bio, TV och streaming samt TV-serier, barn- och kortfilm.  Bland produktionerna märks svenska och internationella succéer som Bron, Kalifat, Beck och Morden i Sandhamn samt kommande produktioner som Top Dog, Björnstad och Vinterviken 2021. Filmlance har idag 28 fastanställda och är del av Banijay.

Beck kommer tillbaka - fyra nya filmer spelas in

Beck kommer tillbaka. Inom kort börjar inspelningen av fyra nya Beckfilmer som väntas ha exklusiv streamingpremiär på C More i höst.

Beck kommer tillbaka. Inom kort börjar inspelningen av fyra nya Beckfilmer som väntas ha exklusiv streamingpremiär på C More i höst.

I februari inleds inspelningen av den 39:e Beck-filmen i ordningen och när inspelningen är avslutad till midsommar kommer totalt 42 Beck-filmer med Peter Haber i huvudrollen att ha producerats.

- Grattis alla Beck-fans där ute - och jag vet att vi är många som är det! Det här känns så otroligt kul. År efter år är Beck-filmerna i den absoluta toppen över vad våra användare på C More ser mest av, och därför är jag så glad för att vi redan i slutet av 2020 kommer att kunna bjuda på nya filmer, säger Niva Westlin Dahl, exekutiv producent för Beck på C More och TV4.

De nya filmerna, film 39-42, är en direkt fortsättning på där vi lämnade Beck-gruppen sist. Martin Beck (Peter Haber) är numera en högt uppsatt chef och Alexandra Beijer (Jennie Silfverhjelm) leder arbetet i gruppen och har Steinar Hovland (Kristofer Hivju), Oskar Bergman (Måns Nathanaelson), Ayda Cetin (Elmira Arikan) och Jenny Bodén (Anna Asp) vid sin sida. Ett kärt återseende är även Martins dotter (Rebecka Hemse) och Grannen (Ingvar Hirdwall).

Film 39 väntas ha premiär på C More senare i höst. Det finns ännu ingen information om premiär på TV4.

Streama alla Beckfilmer på C More!

Har du 2,5 dygn över? Då kan du unna dig ett riktigt Beckmaraton på C More!

Har du 2,5 dygn över? Då kan du unna dig ett riktigt Beckmaraton på C More!

Nu kan du streama alla gamla Beckfilmer från klassiska "Mannen på taket" från 1976 till nya "Ditt eget blod" med Peter Haber och Kristofer Hivju. Boka in ett ordentligt Beck-maraton, du lär behöva ungefär 3 420 minuter eller cirka 2,5 dygn utan sömn, för att ta dig igenom alla filmer. 

Se alla Beckfilmer på C More här 

Då har nya Beck-filmen premiär!

På nyårsdagen är det premiär för den nya Beck-filmen Ditt eget blod på C More.

På nyårsdagen är det premiär för den nya Beck-filmen Ditt eget blod på C More.

För 20 år sedan fick tittarna för första gången stifta bekantskap med Peter Haber i rollen som svenskarnas favoritpolis - Martin Beck. Sedan dess har det hunnit bli 38 filmer och på nyårsdagen är det exklusiv världspremiär på C More för den första av fyra helt nya Beck-filmer.  

I de nya filmerna går Martin Beck till botten med känslan om den stillsamma pensionärstillvaron verkligen är något för honom samtidigt som Steinar Hovland får en alltmer självklar och central position i gruppen. Konkurrens, familjeproblem och avundsjuka skakar om teamet både på det professionella och det privata planet och utsätter den annars så sammansvetsade Beck-gruppen för stora påfrestningar – samtidigt som svåra brott ska lösas.

Beck – Ditt eget blod har premiär på C More på nyårsdagen. Läs mer och se Beck - Ditt eget blod här.

 

Peter Haber firar 20 år som Beck

På nyårsdagen är det premiär på C More för den första av fyra helt nya Beck-filmer. Dessutom har det gått 20 år sedan vi fick lära känna Peter Haber i rollen...

På nyårsdagen är det premiär på C More för den första av fyra helt nya Beck-filmer. Dessutom har det gått 20 år sedan vi fick lära känna Peter Haber i rollen som svenskarnas favoritpolis.

Maj Sjöwalls och Per Wahlöös älskade poliskommissarie är äntligen tillbaka. På nyårsdagen är det världspremiär för den första av totalt fyra nya Beckfilmer som alla streamas på C More i vår. Dessutom är det 20 år sedan Peter Haber för första gången iklädde sig rollen som Martin Beck – något som firas med ett fyrverkeri av Beck-nostalgi här.

Hur många minuter Beck-film har Peter Haber gjort? Vilka karaktärer har varit med hela vägen? Och vem är egentligen Becks granne? Gotta ner dig i nördiga fakta och siffror från de senaste 20 åren av Beckfilmer på www.beckfaktan.se.

Nu är det klart för fyra nya Beck-filmer

Grattis alla Beck-fans, i vår spelas fyra nya filmer in!

Grattis alla Beck-fans, i vår spelas fyra nya filmer in!

Filmserien om Martin Beck fortsätter. I vår spelas fyra nya långfilmer in. De väntas ha premiär 2018, först på C More och sedan i TV4. 

Både Peter Haber som spelar Martin Beck och hans norske tufffing till kollega Kristoffer Hivju som Steinar Hovland uppges vara tillbaka i sina roller även om rollistan officiellt inte är släppt än. 

Den senaste Beck-filmen hade premiär på C More 2 april förra året.

Fyra filmer - fyra söndagar

Nu visar TV4 de senaste fyra Beck-filmerna. Det är filmerna Gunvald, Steinar, Vägs ände och Sista dagen som visas.

Nu visar TV4 de senaste fyra Beck-filmerna. Det är filmerna Gunvald, Steinar, Vägs ände och Sista dagen som visas.

Från vecka 45 till och med vecka 48 visar TV4 de senaste Beck-filmerna. Det blir fyra filmer, fyra söndagar i rad. Klockan 21.00 börjar filmerna.

Gunvald
En undersökande journalist hittas misshandlad till döds i sitt hem. En bok offret arbetat med fångar Beck-gruppens intresse. Men när fallet tar en oväntad och fruktansvärd vändning står plötsligt långt mycket mer på spel än att hitta journalistens mördare.

Steinar
I resterna av en husvagnsbrand på en campingplats påträffas en oidentifierad kropp och ägaren till husvagnen, en kvinnlig narkoman, saknas. Samtidigt rekryteras den norske mordutredaren Steinar Hovland vilket leder till en infekterad maktkamp inom Beck-gruppen.

Vägs ände
Tre brutala mord inträffar i en villa i en stillsam förort. Offren är en före detta polis, hans fru och son. Beckgruppen tar sig an fallet och upptäcker att det finns ett dolt säkerhetsrum i offrets hus med bland annat stulna vapen.

Sista dagen
Två trafikpoliser försöker stoppa en bil som kör för fort. När bilen till slut stannar skjuter föraren ihjäl en av poliserna. Ett rikslarm utfärdas och ett stort pådrag efter den hänsynslöse mördaren kopplas in med Beckgruppen i spetsen.

Se Beck på TV4 Play.

1:19
Spela
Persbrandts tack till fansen

Persbrandts tack till fansen

På nyårsdagen hade Beckfilmen Gunvald premiär. Där gör Mikael Persbrandt rollen som den hetlevrad Gunvald Larsson för sista gången. Så här tackar Persbrandt fansen för de nitton år vi fått följa karaktären.

På nyårsdagen hade Beckfilmen Gunvald premiär. Där gör Mikael Persbrandt rollen som den hetlevrad Gunvald Larsson för sista gången. Så här tackar Persbrandt fansen för de nitton år vi fått följa karaktären.

1:04
Spela
Grannen som kärlekscoach

Grannen som kärlekscoach

Grannen har en slug plan för att få Martin Beck att hitta kärleken.

Grannen har en slug plan för att få Martin Beck att hitta kärleken.

1:41
Spela
Se Gunvald äga sin chef

Se Gunvald äga sin chef

Gunvald har ledsnat på att dricka "snutkaffe", något som chefen Klas snart blir varse.

Gunvald har ledsnat på att dricka "snutkaffe", något som chefen Klas snart blir varse.

Visa fler