Vad fick dig att ställa upp?

- Det var lite våndor, jag tänkte ”Gud ska man släppa in någon hemma verkligen?”. Men så hade jag sett några avsnitt när Berg flyttar in gick förra gången och jag tycker att Carina är en väldigt bra och behaglig person. Det spelade in. Vidare tänkte jag att jag inte alltid kan tacka nej till alla förslag. Men några dagar innan teamet skulle komma hade jag jätteont i magen.

Ångrade du dig någonsin att du ställt upp?

- Nej, det gick jättebra sedan.

Vad gjorde du och Carina för roligt då?

- Carina är väldigt bra på att prata, det är kul att prata med henne. Vi skrev också en låt, och så försökte hon lära mig hur man planterar om blommor.

- Det är ett väldigt bra grepp att prata medan man gör andra saker, att inte bara sitta rakt upp och ned och bli intervjuad.

Var Carina en bra gäst?

- Hon var en mycket bra gäst. Hon förstörde mitt soffbord lite grann men det kan man ta. Hon blev otroligt generad och ångerfull.

Programmet tar upp ditt sportintresse en hel del. Fanns det något du inte ville prata om?

- Jag ville inte prata så mycket om mitt privatliv och mina barn. Det kändes inte rätt att lämna ut dem.

Får vi reda på något nytt och spännande om dig?

- Ja, jag tycker att det var en del bra prat som inte har kommit fram tidigare. Sedan får jag visa vilken otroligt bra dansare jag är och det är ju ett värde i sig!

Snokade Carina reda på något pinsamt hemma hos dig?

- Jag minns faktiskt inte. Och då kan det inte ha varit så pinsamt.

Hur tror du att Carina uppfattade dig?

- Jag tror att hon uppfattade mig som mer öppen än vad hon kanske hade trott. Förhoppningsvis tyckte hon att jag var lite roligare än den vanliga mediebilden också.

Vilka olater stör du dig själv på hos en sambo?

- Jag är väldigt tolerant och tålamodig, men däremot så orkar jag inte med bråk om småsaker som kalsonger på golvet, plocka ur diskmaskinen och så vidare. Jag är förbi det. Ska man bråka så kan man lika gärna bråka om ordentliga saker.

Ni komponerar ju en sång tillsammans… Vad tror du, har Carina en framtid som journalist/artist?

- Jaha då! Hon spelar jättebra gitarr och sjunger väldigt bra, så hon har framtiden för sig.

Vem skulle du själv vilja flytta hem till i ett par dagar?

- Gud vad svårt, det finns ju många. Jag skulle kunna tänka mig att flytta in hos Cleopatra på romartiden. Om man ändå ska flytta hem till någon så vore det kul att byta tid, så man inte hamnar i ytterligare ett vardagsrum med samma gamla Miomöbler.