ullis: vad är det konstigaste du hittatt när du smygkollat i folks garderober/badrumsskåp/under sängen?
Carina Berg: Jag har faktiskt råkat hitta en rätt ekivok sak i en låda hos en gäst, men det kan jag inte berätta. Jag blir lite röd om kinderna när jag tänker på det...

sune: vem skulle du viilja flytta in till härnäst?
Carina Berg: Agnetha Fältskog eller kanske utomlands... Vad sägs om Madonna och hennes lille pojkvän Jesus?

anna: hej carina! blir det en ny säsong av berg flytta rin?
Carina Berg: Jag hoppas verkligen det. Måste bara föda litet barn först. Och sedan är det upp till cheferna att bestämma.

hej: Är det kul att flytta in hos andra kändisar??
Carina Berg: Det är det roligaste jobbet jag haft.

Anna TS: Vilken kändis blev du mest överraskad av? Och varför?
Carina Berg: Jag tror att det denna säsong var Pernilla som jag överraskades mest av. Hon var så mycket mer än vad hon tidigare visat. Smart, cool, stark och grundad.

Soffan: Det här är ju det bästa programmet på år och dag! Äntligen nån som kan intervjua! Men om du ska ha barn nu betyder det att det inte blir några fler program då?
Carina Berg: Tack snälla! Vad glad jag blir över berömmet. Jag hoppas verkligen att programmet kommer tillbaka. Det blir förhoppningsvis bara en liten paus...

sune: hej carina, har du fortfarande kontakt med nåogn? du och lillbabs verkade kompisar!
Carina Berg: Jag fick faktiskt påskblommor av Lill-Babs. Det var fint. Sedan är det många av gästerna som jag skulle vilja ha kontakt med, men jag känner mig lite stalker-aktig när jag smsar.

grodan: röd om kinderna? kan du bli generad?
Carina Berg: japp!

ginger: vem skulle du vilja flyttade in till dig om det varit ombytta roller? :)
Carina Berg: Då skulle det vara viktigt att det var en person som jag litade på, som jag tyckte hade gjort bra saker tidigare. Lantz skulle få flytta in utan omsvep tex. Fast henne känner jag ju så det kanske skulle bli lite larvigt.

Sandra: Känns det inte konstigt att sitta och svara på frågor såhär?
Carina Berg: Nä, mest roligt. Fast jag blir lite stressad av att det går så fort. Jag är inte så snabb nu när jag är gravid. Visste ni att man har 8 % mindre hjärna när man är gravid? Sant faktiskt. Jag har kollat med farbror forskare.

sofia: vems hus har varit vakrast den tiden du har varit me ?
Carina Berg: Om jag skulle få en av bostäderna så tror jag att jag hade valt mellan Pernillas jättekåk, Runars lyxsjötomt, Lasse Berghagens fina "fanny och alexander"-aktiga lägenhet eller Börje Salmings härliga fädernegård i Kiruna.

Sandra: Brukar du titta på ditt program?
Carina Berg: Ja, fast jag har ju sett det hundra gånger i redigeringen. Fast det är alltid speciellt med hallåan innan som säger "...och nu börjar Berg flyttar in..." Då blir jag lite fladdrig i magen.

K: Vem av dina gäster var sämst på att städa?
Carina Berg: Utan tvekan Bert! Han trodde att man skulle ha WC-ankan på toalocket.

snorunge: varför var det så mkt gubbs? glenn, niklas, tommy körberg. vill se håkan hellström och såna.
Carina Berg: Håkan kunde inte i år, men jag lovar att ligga på nästa år. Sedan hoppas jag att kvinnorna blir lite modigare och vågar tacka ja till nästa säsong. Det är fler män som vågar släppa in mig.

annika: Hej Carina. Vill först börja med att säga att du är helt underbar som programledare. Sen skulle jag vilja fråga om det är så som det verkar i programet, att du verkligen sover över hos kändisarna. Tack för att du förgyller fredags kvällarna med berg flyttar in.
Carina Berg: Absolut. Men om det är utrymmesbrist så kanske teamet måste sova hos någon granne eller på vandrarhem i närheten.

Fia-pia: Okej, det här är en lite pinsam fråga. Men jag kan inte låta bli. När du bor hos andra så där, hur känns det att gå och kissa då - är det fullt pådrag med vattenkranen eller är du en sån där lyckligt lottad person som inte bryr som lite skval, hahaha!
Carina Berg: Jag är inte så buskablyg av mig, men om jag ska göra mer än kissa så blir det kranen på. Du då?

Jens: Hej Carina! Du är alltid så snygg - vart köper du dina kläder?
Carina Berg: Tack snälla. Jag köper lite överallt. Jag gillar att handla svenska märken, Acne, Carin Wester, Rodebjer, hope mm

alice: Carina! Jag bara älskar din körsbärsscarf som du har på dig i introt till Berg flyttar in! Var har du köpt den? Du är alltid jättecoolt klädd förresten.
Carina Berg: Tack så mycket. Scarfen kommer från en affär som tyvärr inte finns längre. Fåfäng hette den och låg i PUBhuset i Stockholm.

Anna TS: Pernilla W överraskade mig också. Men en annan sak: hur svårt var det att övertala dina kändisar att göra de helt sjuka inslagen - som jag älskar svårt!
Carina Berg: Inte svårt alls faktiskt. Dom flesta har humor och förstår det roliga. Det är nog bara en eller två gånger som vi inte fått med någon på en "drömsekvens" som vi kallar det.

Koff: Hej! Vilka är dina bästa mamma-låter?
Carina Berg: Mamma e lik sin mamma är fin.

K: Har du inte velat flytta in permanent hos någon av dina gäster?
Carina Berg: Jo, men efter ett par inspelningsdagar så är gästerna ganska trötta på mig och alla mina frågor...

zebran: Hej Carina! Du är så bra! Ville bara säga det. Carina for statsminister!
Carina Berg: Tjohooooooo. Tack som sjutton. Fast jag känner mig utbränd bara av tanken. Han verkar inte ha det så roligt han Reinfeldt. Han ler inte så ofta...

juvel: vad skulle du vilja vara mellan en sjöjungfru och fisk och varför?
Carina Berg: Fisk tror jag. Det känns minst personlighetskluvet.

Johanna: Hej! Du är en så härlig person! Är du aldrig blyg inför någon av de personer som du flyttar in hos?
Carina Berg: Ja, jag är lite blyg i början, men det är dom med faktiskt. Sedan släpper det när vi fikat lite och pratat en stund. Jag var lite rädd för Tommy Körberg, att han skulle skälla ut mig om jag typ satte ned vattenglaset fel. Men han var ju som folk är mest.

Sandra: Vissa dagar är man ju bara nedstämd och vill nästan inte kliva upp ur sängen, har du sådana dagar? Hur gör du för att hantera dom?
Carina Berg: Absolut har jag sådana dagar. men jag mår bara ännu sämre om jag ligger kvar. Jag brukar gå när jag mår dåligt. Gå, gå, gå... det är skönt och rensar hjärnan.

Linn: jag skulle vilja se dig hos filip hammar eller hos fredrik wikingsson;D skulle det gå att fixa för jag vet mååånga som skulle se då:D
Carina Berg: Ja, det vore härligt. Dom är sköna.

anja: Jag skrattade så jag grät åt Tommy Körbergprogrammet och Pernilla Wahlgrenprogrammet. Hur mycket är improviserat?
Carina Berg: Vi har inte pratat med gästerna om några samtalsämnen i förväg. Dom vet i princip ingenting. Det enda vi planerar är dom där sketcherna. Och ibland kommer vi även på dom i stunden.

mia: har du nått dröm om att leda nått speciellt tvprogram?
Carina Berg: Jag tror faktiskt att det är det jag gör. Sedan vore det ju fräckt att få leda någon fläskig direktsänd musiktävling... Men jag vet inte om jag skulle våga.

Sandra: Vilken är din absoluta favoritlåt? FIlm?
Carina Berg: Just nu gillar jag Promoes Svennebanana. Världens bästa text. Jag såg No country for old men igår. Den var sviiiiinbra.

Carina Berg: Tack snälla för att ni ville chatta med mig. Det var ju roligt ju. Jag blir så jädrans glad att ni verkar gilla programmet. Då är ni bergis smarta allihopa! puss