Varför gick du med på det här?


- Först fick jag förfrågan, sedan kom Carina med tåg till Bollnäs. Vi tog en fika, pratade och kläckte massa idéer. Jag har jobbat med Carina förut. Hon är en så positiv och pålitlig tjej och framförallt rolig att jobba med.

Du kände inte att det kunde bli för personligt med kameror och filmteam i ditt eget hus?


-Jag är redan naken inför svenska folket. Jag har nog inga fler lik i garderoben.

Vad hände under Carinas tid i huset?

- Jag ska inte avslöja för mycket, men vi blev tvungna att ringa brandkåren. Det var verkligen intensivt när hon var här. Vi hade väldigt roligt. Jag var trött när hon åkte.

Var hon inte till någon hjälp?


- Jo, vi fick en massa gjort. Vi var mest inne i mitt skräprum som är både bastu, förråd, kontor och gästrum. Där hittade vi min minneslåda. Jag passade på att ta tag i saker som jag inte kunnat göra själv.

Så när hon jobbat och slitit fick hon sova på soffan då?

- Hon fick min sons rum med en 120 säng och ett duntäcke. Jag bäddade med rosor på lakanen.

Hur skulle du beskriva dagarna med Carina?


- Vi hade hemskt kul det blev massa fniss. Vi har samma humor och gillar samma bus. Jag förstår inte att dom bantar ner programmet till en halvtimme. Sen pratade vi mycket när kameran var av. Om hennes liv och hur hon har det

Vem skulle du flytta in hos?

- Jag är jättenyfiken på andevärlden. Jag läser mycket böcker och går på seanser och ser på alla program som går att se. Jag har kompisar som kan se och känna övernaturliga saker. Så andevärlden skulle jag vilja besöka. Människor nära mig som gått bort för att se om dom fortfarande finns nära.