Extern länk
Början på sidans innehåll

BH90210

Premiär på C More den 8 augusti! Följ de forna tonårsidolerna från Beverly Hills 90210 i en ny miniserie där de försöker väcka till liv serien som en gång gjorde dem till stjärnor världen över. Men dramatik och intriger i skådespelarnas privatliv och historia visar sig snabbt göra den drömmen minst sagt svår att förverkliga. BH90210 är en miniserie inspirerad av skådespelarnas egna liv och relationer efter seriens slut.Premiär på C More den 8 augusti! Följ de forna tonårsidolerna från ...

Det visste du inte om Beverly Hills-gänget

Beverly Hills, 90210 sändes i tio säsonger mellan 1990 och 2000 och är den längsta serien som Aaron Spelling producerat. 19 år senare är nu stjärnorna tillbaka i en miniserie där de spelar sig själva. Visste du detta om 90210-gänget?

Nya Beverly Hills får svensk premiär på C More i augusti

Nitton år efter att succéserien Beverly Hills 90210 sista avsnitt sändes är den äntligen tillbaka. Andrea, Brandon, Brenda, David, Donna, Kelly och Steve följdes av miljoner TV-tittare världen över i nära tio år. Nu återvänder skådespelarna till TV i en miniserie på sex avsnitt och de spelar denna gång sig själva, i en handling inspirerad av deras egna liv och relationer. Serien visas exklusivt på C More och finns att streama dagen efter premiärdatum i USA, den 8 augusti.