- Beverly Hills 90210 blev en megasuccé över hela världen och sågs av miljoner människor så självklart finns en nyfikenhet att få se gänget igen, nästan trettio år senare. Vi är glada att kunna erbjuda våra användare denna seriepärla. Det blir en nostalgisk resa att följa på C More säger Karin Lindström, tf inköpschef TV4 och C More.

TV-klassikern Beverly Hills 90210 sändes för första gången i Sverige 1991, på TV4, och den tionde och sista säsongen sändes 2000. Serien var en oöverträffad framgång på Fox och samlade upp till 23 miljoner tittare till det mest sedda avsnittet. Säsong två var den mest sedda säsongen med i genomsnitt 19 miljoner tittare per avsnitt. Nu återvänder skådespelarna från den världsberömda serien i en remake av originalserien. I nya BH90210 återses Gabrielle Carteris (Andrea), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly), Brian Austin Green (David), Jason Priestley (Brandon), Tori Spelling (Donna), Ian Ziering (Steve) nitton år senare. De sju tidigare ungdomsidolerna spelar förhöjda versioner av sig själva i det nya dramat som är inspirerat av deras verkliga liv och relationer med varandra. Efter att ha gått sina separata vägar sedan den ursprungliga serien avslutades återförenas de när en av dem föreslår att det är dags för en nystart av Beverly Hills, 90210. Vad kommer hända när vänner och ovänner försöker ta vid där de slutade?

BH90210 sänds i sex delar, 60 minuter vardera som släpps med ett nytt avsnitt per vecka. Streama första avsnittet på C More den 8 augusti. 

Den nya serien är producerad av Chris Alberghini, Mike Chessler, Paul Sciarrotta, Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling och Ian Ziering för CBS Studios och FOX Entertainment. CBS Studios distribuerar serien internationellt.

Siffrorna gäller USA och kommer från Nielsen NTI.

Se BH90210 på C More här >>