Big brother

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Big brother

Tenny Engdahl i Big Brother.
Visa bildspel

Sommarspecial: se hela Big Brother-säsongen gratis - två avsnitt varje dag

Sommar, sol och Big Brother! Nu kan alla Big Brother-fans se den senaste säsongen gratis igen. Två avsnitt släpps varje dag fram till och med fredag 12 juli,...

Sommar, sol och Big Brother!
Nu kan alla Big Brother-fans se den senaste säsongen gratis igen. Två avsnitt släpps varje dag fram till och med fredag 12 juli, varefter vi ökar spänningen och släpper ett avsnitt om dagen.

Saknar du också Big Brother?
Med deltagarna Amandus, Marcelo, Joe, Sipan, Tenny, Kija, Camilla, Hanna Widerstedt med flera blev säsongen 2012 en succé. Tusentals tittare följde den senaste säsongen av Big Brother och nu släpps avsnitten gratis igen - hela sommaren!

Se avsnitten i TV4 Play - klicka här!

Se säsongen tillsammans

Första avsnittet släpps i början av juni och varje dag till och med fredag 12 juli släpps två avsnitt från säsongen i TV4 Play. Från och med lördag 13 juli släpps ett avsnitt om dagen.
Nu kan vi uppleva säsongen tillsammans igen. Har du Twitter? Twittra med hashtaggen #BBSverige!

Anton Hysén och Hanna Widerstedt trendigaste Googlesökningarna under 2012

Ett flertal TV4-relaterade program och artister fanns med högt upp på listorna när sökmotorjätten Google idag presenterade 2012 års söktrender på nätet.

Ett flertal TV4-relaterade program och artister fanns med högt upp på listorna när sökmotorjätten Google idag presenterade 2012 års söktrender på nätet.

Googles listor över ”trendsökningar” visar vilka sökord som ökat mest sedan året innan.

Bloggerskan Hanna Widerstedt, vars medverkan i dokusåpan Big brother i själva verket ingick i hennes konstprojekt, toppade den generella listan över trendsökningar alla kategorier, före såväl filmtjänsten Netflix som Melodifestivalfinnaren och tidigare Idolprofilen Loreen.

Fotbollsspelaren Anton Hysén, som blev publikfavorit under sin framfart i Let’s dance, toppade listan över de idrottsutövare som ökat mest på Google under 2012.

På artistfronten fanns Olle Ljungström, Maja Ivarsson och Miss Li, alla aktuella i succéprogrammet Så mycket bättre, med bland de tio första. TV4-programmen Big brother, Let’s dance, X factor och Gladiatorerna fanns alla med bland de tv-program som ökat mest i sökmotorn.

På matfronten var cupcakes den största söktrenden under 2012.

Big Brother kommer inte tillbaka

Meddelande från Big Brother:

Meddelande från Big Brother:

Bästa Big brother-fans!

Ni har varit våra trognaste fans och tittare och vi vill därför berätta denna tråkiga nyhet för er först. Big brother kommer inte att komma tillbaka till TV11 2013.

Vi vill tacka er för att ni har engagerat er så mycket och levt Big brother tillsammans med oss. Det har varit två underhållande, lärorika, spännande, intensiva och alldeles underbara år tillsammans med er men för att lägga korten på bordet så går det inte ihop.

Big brother är ett utav de dyraste tv programmen som finns.
Nu lämnar Big brother utrymme för nya spännande tv-program i TV11.

Vad har du saknat i svensk tv?
Hjälp till och tyck till på Big Brother Sveriges facebooksida här

Än en gång, tack för att ni varit de bästa fansen!

Tack och vi ses!

Exklusiva klipp från Big Brother 2012

I 106 dagar filmades Big Brother-huset dygnet runt. Här kan du hitta aldrig tidigare publicerat material från säsongen.

I 106 dagar filmades Big Brother-huset dygnet runt. Här kan du hitta aldrig tidigare publicerat material från säsongen.

Det hände mycket i Big Brother-huset 2012. Det var bråk, rymningsförsök, skador och deltagare har fått lämna. Här kan du hitta klipp som aldrig tidigare publicerats.

Tenny Engdahl blir hämtad av ambulans

Hela nakeninvigningen av Big Brothers pool

Här får Sipan Cakir reda på att han måste lämna Big Brother 2012

Alla klipp från Big Brother 2012

Här får Sipan Cakir reda på att han måste lämna Big Brother 2012

Sipan Cakir bröt vid flera tillfällen mot Big Brothers regler. Till slut var han tvungen att lämna. Se när Sipan Cakir fick beskedet om att han måste lämna Big...

Sipan Cakir bröt vid flera tillfällen mot Big Brothers regler. Till slut var han tvungen att lämna. Se när Sipan Cakir fick beskedet om att han måste lämna Big Brother-huset.

Big Brother 2012 började i ett rafflande tempo. Det hände grejer hela tiden. Bråk och provokation hörde till vardagen. Sipan Cakir bröt vid ett flertal tillfällen mot reglerna och Big Brother beslöt sig för att plocka ut SIpan Cakir ur huset.

I klippet ovan kan du se hur det gick till.

Här är bilden som gav 11 111 kr

Många bra bilder skickades in till TV11s bildtävling. Men den vinnande bilden stod Robin i Gävle för. Han släpade in TVn på toaletten.

Många bra bilder skickades in till TV11s bildtävling. Men den vinnande bilden stod Robin i Gävle för. Han släpade in TVn på toaletten.

TV11 tävlade ut 11 111 kr till den som tog den bästa bilden på sitt TV11-tittande. Vinnarbilden ser du ovan.

Kolla in fler bilder från tävlingen här.

Tenny Engdahl blir hämtad av ambulans

Under ett skojbråk med Marcel Söderqvist händer något med Tenny Engdahls nacke. Ambulans tillkallas. Här är ett unikt klipp på när ambulanspersonal hämtar...

Under ett skojbråk med Marcel Söderqvist händer något med Tenny Engdahls nacke. Ambulans tillkallas. Här är ett unikt klipp på när ambulanspersonal hämtar Tenny Engdahl.

Tenny Engdahl och Marcel Söderqvist skojbråkade med varandra en natt i Big Brother-huset. Under brottningsmatchen händer något med Tenny Engdahls nacke och han får ont. Så pass ont att ambulans kallas till Big Brother-huset.

I bikten jobbar ambulanspersonalen med att stabilisera Tenny Engdahl som samtidigt säger att han måste fisa och vill ha mer öl.

Se klippet som aldrig tidigare visats ovan.

Hanna Widerstedts rymningsförsök oredigerat

Hanna Widerstedt hann med en hel del under Big Brother 2012. Hon provocerade, bråkade och tvättade underkläder från ett ålderdomshem. Till råga på all försökte...

Hanna Widerstedt hann med en hel del under Big Brother 2012. Hon provocerade, bråkade och tvättade underkläder från ett ålderdomshem. Till råga på all försökte hon även rymma.

Att vara instängd i ett Big Brother-hus kan vara jobbigt om man vill därifrån. Hanna Widerstedt fick en eftermiddag i mars nog och försökte bryta sig ut ur huset.

Tenny Engdahl och Lars Bergström försökte hjälpa till med tips på alternativa rymningsvägar men trodde nog att Hanna Widerstedt inte skulle göra slag i saken.

I klippet ovan kan du se oredigerat material från största delen av Hanna Widerstedts rymningsförsök.

Till höger hittar du fler av Hanna Widerstedts försök till att öppna Big Brother-husets dörrar och ge sig ut i frihet.

Hanna Widerstedt bestämde sig dock för att stanna kvar i Big Brother-huset.

Hanna Johansson är glad.

Se Big Brother 2012 om och om igen

Big Brother 2012 är slut. Men Big Brother-säsongen kommer att vara tillgänglig under en begränsad period. Allt för att du ska kunna njuta av klippen och...

Big Brother 2012 är slut. Men Big Brother-säsongen kommer att vara tillgänglig under en begränsad period. Allt för att du ska kunna njuta av klippen och avsnitten från Big Brother 2012 om och om igen.

Big Brother 2012 bjöd på det mesta. Skratt och gråt, kärlek och svek, humor och bråk för att inte tala om galna uppdrag och upptåg.

På TV4-Play kommer nu hela säsongen av Big Brother att vara tillgänglig under en begränsad period. Du kommer att kunna se alla avsnitt och klipp hur många gånger du vill. Varför inte bjuda över kompisarna på ett riktigt Big Brother 2012-marathon?

För att komma till alla avsnitt och klipp av Big Brother 2012 klicka här.

Big Brothers 10 roligaste klipp

Minns du säsongen som gick? Här har vi samlat de bästa humorklippen från Big Brother 2012, i en behändig topp 10-lista.

Minns du säsongen som gick? Här har vi samlat de bästa humorklippen från Big Brother 2012, i en behändig topp 10-lista.

1. Ägg. Äggäggägg. Överallt ägg. Spott i sylten! Kul! Jävligt roligt!

Ingen som sett när Joe Rovik skäller på Hanna Rosenberg för äggbus som gått överstyr kan glömma hans yviga mimik.

2. Hanna Johansson möter yxmannen i bikten

Hanna Johansson går in i bikten för att lätta sitt hårt bultande hjärta under Big Brothers skräcknatt. Det skulle hon inte ha gjort.

3. Rodney Da Silva blir superskrämd

Som vi märkt under både Big Brother 2011 och 2012 har Rodney Da Silva väldigt starka reaktioner när han blir skrämd. Här har Marcel Söderqvist lagt sig på lur, halvgömd under Rodneys madrass. Sedan sträcker han fram armen och tar tag i Rodney...

4. Joe Rovik tränar på sitt eget sätt

Joe Rovik har en träningsstil som ingen annan.

5. Hanna Widerstedt försöker rymma

Hanna Widerstedt bestämde sig att det fick vara nog med Big Brother och tänkte lämna det övervakade huset. Vissa tänker sig kanske att ta dörren, men Hanna försöker klättra ut genom strippstången på Big Brothers matsalsbord.

6. Vobban snurrar och springer

Snurra och spring-leken har varit en populär sysselsättning i Big Brother 2012 och blev lite av en invigningsrit för nyanlända deltagare. Vobban Jonsson åker runt, runt i snurrfåtöljen och ska springa runt köksön med ett glas vatten i handen. Det visar sig vara lättare sagt än gjort.

7. "Vi ska bara hälsa på pappa"

När Big Brothers röst skanderar freeze ligger Rodney Da Silva på vardagsrumssoffan. Brevid honom sätter sig en gammal flört - och en liten tjej Rodney tidigare aldrig träffat.
- Kolla, här ligger din pappa, säger Rodneys flamma från förr till bebisen hon har på armen.

Besöket var regisserat av Big Brother och barnet är inte Rodney Da Silvas.

8. Hanna Widerstedt vaknar i ett krig.. och somnar om

Hanna Widerstedt låg gärna och drog sig långt in på eftermiddagen under sin tid i Big Brother. Här bestämmer Storebror att det är dags för skandalbloggerskan att gå upp, men det är inte Hanna med på.

9. Tenny hittar en svan

Tenny Engdahl ska helt fredligt gå och kissa på Big Brothers toalett. Han blir överraskad när vägen spärras av en uppstoppad svan. (Fögade anar Tenny att svanen bär på livsfarlig fågelinfluensa. Tenny "dog", kom till Big Brothers himmel och återuppstod sedan på den tredje dagen.)

10. "Vi hörde när du bajsade"

Lurifaxerna Lars Bergström och Marcelo Peña slär i Annica Englund att Big Brother spelade upp ljudet från hennes mikrofon i högtalarna när hon var på toaletten.

Visa fler