Slut för säsongen

Artiklar från april 2020

Tre hänger löst efter veckans nominering i Big Brother Sverige

Under torsdagen nominerade deltagarna varandra och lade sina poäng på de som de vill ska lämna Big Brother.

Läs hela

Det här händer idag torsdag 30 april i Big Brother-huset

Ny dag i Big Brother Sverige och Högtidsveckan har kommit till att fira Thanksgiving. Idag är det även nomineringsdags. Julia Löfgren startar dagen med en nomineringspoäng på sig och Sami Jakobsson har en extra nomineringsröst att lägga på någon.

Läs hela

Femkamp i midsommarlekar i Big Brother Sverige

Under Högtidsveckan i Big Brother firar deltagarna nya högtider varje dag. Midsommarafton i huset betydde såklart tävling i midsommarlekar! Vinnaren av dagens tävling prisades med en extra nomineringspoäng inför torsdagens nominering.

Läs hela

Det här händer idag onsdag 29 april i Big Brother-huset

Det är Högtidsvecka i Big Brother Sverige där deltagarna firar olika högtider varje dag den här veckan. Idag firar vi midsommar, det blir tävling i midsommarlekar och dessutom får de besök av nära och kära!

Läs hela

Magister Kunskapsfågelns prov i Big Brother Sverige

Högtidsveckan har rivstartat med studenten. Deltagarna har klätt sig i vitt och tagit på sig studentmössor. Idag tävlade de i ett muntligt prov med Magister Kunskapsfågeln. Vem är smartast i klassen?

Läs hela

Det här händer idag tisdag 28 april i Big Brother-huset

En ny vecka väntar i Big Brother Sverige och deltagarna vaknar upp till Högtidsveckan. I dag är det studenten för deltagarna där de kommer utsättas för kunskapstest av magister kunskapsfågeln.

Läs hela

Högtidsveckan i Big Brother Sverige

Efter en känsloladdad avslutning på Kärleksveckan och måndagens veckofinal där Martin tvingades lämna Big Brother är det nu dags för en ny vecka i huset. Sex deltagare tävlar nu om att ta sig vidare och kamma hem vinsten i Big Brother.

Läs hela

Martin Forsten tvingas lämna Big Brother Sverige

Martin Forsten, deltagare i Big Brother Sverige.

Efter Kärleksveckan i Big Brother Sverige var det Martin Forsten, Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Frida Skoglund som hängde löst inför veckofinalen som väckte väldigt många starka känslor.

Läs hela

Så röstar du i Big Brothers veckofinal måndag 27 april 2020

Ikväll är det veckofinal, fyra deltagare hänger löst och en av dem kommer att lämna Big Brother Sverige.

Läs hela

Kärleksveckan: Det händer idag måndag 27 april 2020 i Big Brother-huset

Efter en vecka i kärlekens tecken är det dags för veckofinal där Martin, Jasmine, Frida och Lennie hänger löst och riskerar att tvingas lämna.

Läs hela
Visa fler