FINAL! Säsongens sista dag är kommen. Under finalveckan har deltagarna fått en återblick på tiden som varit i huset och det har varit många känslor för  Jasmine ArmstrongLennie Hansson och Sami Jakobsson som är topp tre i Big Brother Sverige 2020. Under helgen har de fått i uppdrag att motivera för tittarna varför de ska vinna och de överöstes med kärlek och rördes till tårar när de fick ta emot tittarhälsningar från er där hemma. Se alla klipp från säsongen på TV4 Play!

Idag är det final i Big Brother Sverige och deltagarna kommer för en sista gång möta de olika karaktärerna som i tid och otid dykt upp i huset och ställt till det under freeze. Finalfix väntar då deltagarna ska bli stylade inför den stora, avgörande kvällen. Vem kommer att vinna Big Brother Sverige 2020? 

Det är du som avgör vem som tar hem vinsten genom att rösta i TV4 Play- och C More-appen på den person du vill ska VINNA. Röstningen pågår fram till kl 21.30, måndag 18/5 2020. 

Schema 18/5

Förmiddag
Ca 09.30 GOD MORGON! Det är final!
Ca 10:30 FREEZE! Conga line. Alla gamla karaktärer från huset kommer in under en Freeze, gorillan, bacillen, kaninen, yxmannen och Dr Tråk.
Ca 11:00 Underhåll i huset inför kvällens final. Sändningen kommer tillfälligt vara bruten.

Eftermiddag
Ca 14:00-17:00 Finalfix och styling inför kvällen!

Kväll
21.00 FINAL! 


OBS! Tiderna är ungefärliga. Förändringar kan komma att ske under dagen.
Följ Big Brother Sverige live 24/7 på C More och på sociala medier.