Huset för Big Brother Sverige 2020 håller just nu på att byggas upp i Telestaden i Farsta, Stockholm. Det blir ett färgsprakande och lyxigt hus med över 400 kvadratmeter boyta. I huset kommer deltagarna bland annat ha tillgång till ett fullt utrustat kök, poolrum, spa och gym.
Big Brother har premiär den 10 februari.

Inom några år kommer Telestaden i Farsta att ha förvandlats till nya fina bostäder och är ett av södra Stockholms största bostadsprojekt. Men innan dess kommer området att vara Big Brother-staden med livesändning dygnet runt under 100 dagar.

I Big Brother ska deltagarna bo ihop i ett hus där kameror övervakar varje steg de tar 24 timmar per dag, sju dagar i veckan, i 100 dagar. Helt isolerade från omvärlden ska dessa deltagare tävla i det ultimata sociala experimentet. Tittarna har all makt och det är upp till dem att avgöra vem som måste lämna huset varje vecka. Deltagare som mäktar med att leva instängda och bevakade, klarar av spelet i huset, och samtidigt underhåller tittarna mest och bäst i 100 dagar har chans att vinna en miljon kronor.

Mer om Big Brother-huset:

  • 400 kvadratmeter boyta
  • Poolrum på cirka 75 kvadratmeter, uppvärmt dygnet runt
  • Spa med bubbelpool och lyxigt badrum
  • Två sovrum för minst 12 personer
  • Fullt utrustat kök med öppen planlösning
  • Fullt utrustat gym och fitnessrum
  • Mer än 50 kameror och 90 mikrofoner

När har Big Brother 2020 premiär i TV4?

Big Brother har premiär 10 februari klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.
Dagliga sammanfattningar visas tis-sön klockan 19.00 på Sjuan, TV4 Play och C More. Veckofinaler visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More. C More livestreamar Big Brother dygnet runt, och på TV4 Play kommer de bästa klippen att löpande publiceras.

Var ligger Big Brother-huset?

Det nya Big Brother-huset är beläget i gamla Telestaden i Farsta, strax söder om Stockholm. Big Brother-staden är ett stängt området som endast är öppet vid det tillfälle studiopublik inbjuds till studion.

Har du frågor? Maila bigbrother@tv4.se