Slut för säsongen

Lisa Engh

Ålder: 37
Bostadsort: Stockholm
Yrke: Lärarassistent

Artiklar

Så röstar du i veckofinalen

I kvällens veckofinal i Big Brother är det Antonia "Anty" Johnson och Lisa Engh som hänger löst. En av dem kommer att lämna ikväll.

I kvällens veckofinal i Big Brother är det Antonia "Anty" Johnson och Lisa Engh som hänger löst. En av dem kommer att lämna ikväll.

Sportlovsveckan är slut och det är dags för veckofinal. Ikväll är det tittarna som avgör vem av Antonia Anty Johnson och Lisa Engh som får stanna i Big Brother.

Innan veckofinalen har deltagarna inga aktiviteter planerade utan cirka 15.00 kommer ett brev in med information om att Antonia Anty Johnson och Lisa Engh ska packa sina väskor.

Hur blir det för den som vinner makten?

Under fredagen tävlade Big Brother-deltagarna om att vinna en makt. Makt-tävlingen gick ut på att deltagarna skulle ta av sig skidkläder så snabbt som möjligt, samtidigt som de skulle hålla in tre knappar. Vinnaren av tävlingen fick makten att rädda en av de som hänger löst. Fredagens vinnare kommer att kunna använda sin makt nästa vecka.

Röstningen startar när det annonseras i kvällens veckofinal och avslutas 21.46. Veckofinalen startar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C more.

För att rädda kvar din favorit under måndagens veckofinal, se till att ladda ned TV4 Play och C More-appen. 

Se Big Brother dygnet runt på C More