1. Storbråk i huset

Det blev kaos i Big Brother-huset då skandaldrottningen Hanna Widerstedt kastade ut lök över alla de andra deltagarnas sängar.

2. Annica konfronterar en trött Jennifer

Det var en mycket trött Jennifer Andreasson som fick ta utskällningen från Annica Englund som konfronterade henne med att ha hånglat med hennes fästman Marcel Söderqvist.

3. Rodney Da Silva får utlopp för uppbyggd aggression mot Amandus Allstadius.

Rodney får utlopp för uppbyggd aggression mot Amandus. Amandus får i ännu en diskussion visa att han är rapp i att försvara sig.

4. Jennifer flippar ur på Marcel

Jennifer Andreasson visar att det inte är okej att reta upp henne. Speciellt inte när hon har fått sig lite innanför västen.

5. "Du är så fantastiskt dum i huvudet"

Jimmy Österling försöker få Hanna Widerstedt att förstå vad det innebär att kunna ta ansvar för sig själv som vuxen människa. Hanna är dock av helt annan åsikt.

6. ”Du är tolv år mentalt”

Hanna Rosenberg och Jessica Rasmussen i bråk tidigt under säsongen. De visar på att de inte kommer gå bra ihop i resten av säsongen.

7. Jimmy Österling skäller ut Jessica Rasmussen
JimmyÖsterlingskällerutJessicaRasmussenefternoternärhoninteförstårreglernasomJimmyochdeandradeltagarnaförsökerupprätthålla.

8. Jennifer lämnar festen med en smäll

Det var inte länge sen som Big Brother hade en reunion-fest där finalisterna fick festa ihop med sina gamla sambos. Jennifer Andreasson lämnade festen tidigt efter ett bråk med Juliana Ssempala.

9. Hanna W hatar förortskillar

Hanna Widerstedt fortsätter "hata" utanför bloggen och den här gången är det förortskillar.

10. Joe: ”Det piper i örat av skitsnack”

Joe Rovik är trött på Hanna Rosenbergs skitsnack om honom. Han tycker att hennes tjat piper i örat.