Alex Kaspo: Hej Amandus För de första ett STORT GRATTIS FÖR ANDRA PLATS! Ska du åka till Dubai och träffa Camilla där ? Eller ska Camilla stanna här? Och kommer du kolla på programmen nu? :)
Amandus Allstadius: hej! tackar så mycket :D jag kommer nog ta en tripp dit när tiden passar! men jag kommer inte titta på programmen ennu, men inom sin tid ;)

Vicki: Grattis till silverplatsen. Jag röstade på dig. Vad är dina planer de närmsta månaderna? Ska du starta blogg?
Amandus Allstadius: tjena! tackar så mycket! :) jag kommer bara ta det lugnt och andas in den nya friskluften! jag kommer kanske göra det, men kan inte lova något kramar! :D

felicia: Hej Amandus, Du är en stor förebild för mig. Du är hur cool,goo och snäll som helst! Jag önska du vann hela skiten för de hade du förtjänat! Du och Camilla är sjukt söta tillsammans! Jag älskar dig puss o kram!<3
Amandus Allstadius: hej felicia! jag tackar för dom goda orden! :)jag är så himla supernöjd med platsen. jag håller med dig om det! ;) kramar på dig!

j: varför ville du först inte erkänna att du var kär i camilla? det syndes väldigt väl att du gillade henne.. lycka till nu! :)
Amandus Allstadius: jag hade bestämt mig för att säga det till henne först och ingen annan :) jag gillar den kvinnan jätte mycket! :)kramar!

Emma: Hur var det att lämna huset efter att ha varit där i 106 dagar?
Amandus Allstadius: Helt otrolig känsla! alla människor, mobiler och intryck! :) speciellt all ny musik ;) kramar!

Sabina Jakupovic: Tja Amandus diggade dig som fan i huset! Vad tyckte du egentligen om finalisterna? Annica har ju varit riktigt falsk emot dig och jag undrar hur du kommer att hantera det?
Amandus Allstadius: tackar! jag har inte så mycket att tillägga mer än att alla vi var värda det, jag kommer hantera det på detta sätt sabina: jag skiter i det ;)inte värt att lägga ner tid på! kramar från Amandus!! :D

Jozzan: AMAMDUS!! du är sjukt snygg! Hände något speciellt på festen igår?;)
Amandus Allstadius: Jozzan! tackar ;) det var helt otroligt! jag hadde en fruktansvärd trevlig kväll! ;) mer säger jag inte :) kramar!

Bellie: Du är så lugn och harmonisk och du är grym som säger vad du tycker och tänker. vad är din favoritfärg, film och låt ? :) :) MVH
Amandus Allstadius: jag tackar! :)
min färg: alla ;) förutom rosa
film: cleaner
favvolåt: hadouken: ugly ;)

Nr1 TopDog: Du var min vinnare oavsett!! Du förtjänar all respekt för hur du hanterat konflikter i huset, heder åt dina föräldrar som uppfostrat dig bra. Vad händer nu? Är du och Camilla ihop? Lycka till i framtiden! KRAAAAAM
Amandus Allstadius: Tackar tackar! dessa ord glädjer mig jättemycket! :) mina föräldrar är underbara och förtjänar all kärlek! :) jag kommer bara ta det lugnt och glida ut och njuta av friheten! ;) vi är inte tillsammans, men vi kommer nog träffas en del ;) all lycka till dig Nr1 TopDog ;)

Madde: Grymt bra av dig att vara dig själv genom hela programmet! Inte många som var det... Hur kändes det i ögonblicket då du såg hela publicken utanför? Vilka känslor dök upp? :)
Amandus Allstadius: jag kan bara vara det! inget annat funkar i min värld! :)
ögonblicket var helt fantastiskt! jag mär fortfarande helt chockad :) men väldigt glad!
kramar

Mats: Hur tror du det kommer att bli mellan dig och Camilla nu på utsidan?
Amandus Allstadius: hej, som läget ser ut nu, så tar jag bara dagarna som dom kommer :)

elena: Hejsan amandus! Hur ser framtiden ut nu? :D
Amandus Allstadius: Hej! jag kommer börja med att ta det lugt och bara njuta utav tiden som fri fågel! senare blir det bara att jobba på som vanligt! :)

Friday: Varför är du så extremt snygg och skön?
Amandus Allstadius: finns inget annat ;) haha mina föräldrar har helt enkelt gjort ett riktigt bra jobb ;)

camygirl: A-a-a-a-Amandus!! Har varit en ära att följa dig i 106 dagar, hur har ditt liv påverkat dig sen du kom ut från huset? Skulle du göra om samma sak om du fick chansen igen ? Fortsätt i din stil så kommer du komma långt !
Amandus Allstadius: c-c-camygirl! jag tackar för att du gjort det :) jag har som sagt varit ute i knappt 2 dygn och har inte riktigt smält det ennu. jag skulle nog inte göra det, är en sak som man bara gör en gång i livet ;)

Hampus: Tjenare! Jag undrar var du köpte ditt svarta linne med ett ankare på? Annars så är du galet skön och jag önskar dig all lycka i framtiden!
Amandus Allstadius: tjeena! den vann jag på en tävling i huset :) tackar och ha en super underbar dag! :)

Almis: Måste bara säga att du är en sjukt härlig och underbar person! Men jag undrar vad som var jobbigast med att vara inne i huset?
Amandus Allstadius: det absolut´jobbigaste var nog att inte få välja sin musik och mat.. :P men annars var det dom som betedde sig, men det stöter man på hela tiden ;)

Albin: Hej amandus! Synd att du inte vann men en andra plats är inte dåligt! Vidare till min fråga; varför tror du flera av killarna hade "något" emot dig?
Amandus Allstadius: Hej Albin! jag tror det handlar om att dom såg min som en utmaning, och konkurans!

emma: Sov du med Camilla i natt? Röstade på dig!
Amandus Allstadius: Det du min vän, det är upp till mig att veta ;) Massa kramar på dig! hoppas du får en underbar kväll!!

Amandus Allstadius: tackar alla hätliga människor som röstat och trott på mig! :)ha en underbar dag och lycka i framtiden! Massa KRAMAR! :D