Säsongsstart i hösten 2020.

Artiklar från oktober 2010

René om att lämna Biggest loser

Det blev René Fröslev som tvingades lämna Ekolsunds slott i sjunde avsnittet av Biggest loser. Här sammanfattar han tiden på slottet: "Tuff men underbart".

Läs hela

René: "Biggest loser har gett mig 20 år till att leva"

René Fröslev

Sju veckor i Biggest loser blev det för René Fröslev innan han fick lov att lämna Ekolsunds slott. Men att fortsätta på den hälsosamma linjen har inte varit några problem.

Läs hela

Pusskalas i Biggest loser

Efter sju veckor på Ekolsunds slott är längtan efter nära opch kära stor hos de kvarvarande deltagarna -- men i kvällens avsnitt får de oväntat besök.

Läs hela

Sarah har tappat 14 kilo på fem veckor

För Sarah Eriksson har vikten alltid varit en kamp. Efter att ha testat de flesta dieterna på marknaden har hon nu funnit en som verkligen fungerar, Biggest loser-dieten.

Läs hela

Yoga för återhämtning

Biggest loser-deltagarna är slutkörda efter veckor av hård press. Tanja Djelevic leder ett yogapass för aktiv återhämtning.

Läs hela

Lotta Brinell om att lämna Biggest loser

Lotta Brinell drog det kortaste strået när hon ställdes mot René i elimineringen. Nu gäller det att ta med sig kunskaperna till baka till vardagen - en uppgift som är både spännande och lite skrämmande.

Läs hela

Här är bästa träningsmusiken

Biggest loser-coachernas träningsmusik finns i Spotify.

Visst går det lättare att träna till bra musik? Biggest losers coacher och deltagare bjuder på sin bästa träningsmusik.

Läs hela

Plötsligt passar jeansen

Tanja beslutar att Biggest loser-deltagarna behöver få upp ögonen för de positiva resultaten av allt slit hittills. Fram med måttbandet för att se hur många centimeter som försvunnit på Lotta, Linn och Maria.

Läs hela

De vann medlemskap i BL-klubben

Tävlingen om 3-månaders gratis medlemskap i Biggest loser-klubben är avgjord.

Läs hela

Spogge: "Jag har fått klippa med en del polare"

Mattias Spogardh.

Trots nytändningen räckte det inte hela vägen fram för Mattias ”Spogge” Spogardh. I femte avsnittet av Biggest loser tvingades han lämna Ekolsunds slott – men kampen mot kilona har gått vidare på hemmaplan.

Läs hela
Visa fler